Začela se je predprodaja vstopnic za tekme svetovnega pokala v teku na smučeh in SP v smučarskih poletih v Planici

Zima je pred vrati in Planica je pripravljena na kar dva izjemna dogodka. Tik pred Božičem, 21. in 22. decembra, bo dolina pod Poncami gostila najboljše tekačice in tekače na smučeh, ki se bodo pomerili na posamičnih in ekipnih šprintih FIS svetovnega pokala v teku na smučeh. Le tri mesece kasneje bomo doživeli vrhunec zime, saj bomo priča boju za odličja FIS svetovnega prvenstva v smučarskih poletih. Od 19. do 22. marca 2020 bomo zagotovo znova spremljal nepozabne športne zgodbe.

V Hotelu Intercontinental v Ljubljani so se na slovesnem začetku predprodaje vstopnic za obe tekmovanji zbrali predstavniki Smučarske zveze Slovenije, Organizacijskega komiteja Planica ter predstavniki sponzorjev, ki omogočajo izvedbo enih izmed, če ne najbolj odmevnih športnih prireditev na slovenskih tleh. Seveda so bili tam tudi junaki zime, člani in članice naših reprezentanc v teku na smučeh in smučarskih skokih, za katere bomo lahko navijali v Planici.

Več informacij o vstopnicah in dogodku najdete na planiških spletnih straneh Svetovnega pokala v teku na smučeh in Svetovnega prvenstva v smučarskih poletih./LN/Fotografije: J. Temlin/LN/Logo: OKS Planica

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s