Osnova za razmislek državljanom

To je osnova za razmislek za delavce, ki prejemajo plačo s socialnim dodatkom. To je osnova za razmislek upokojencem, ki imajo za svoje 40-letno delo pokojnino manjšo od 700 evrov. In to je osnova za razmislek za državljane, ki so se zaradi zdravstvenega stanja (ker je slovenski zdravstveni sistem v razsulu) znašli za človeka nevrednem stanju.


To, kar se dogaja v Sloveniji (ve še – glej naslednjo fotografijo) se ne more dogajati v urejenih državah, kjer ne more vsak nesposobnež(i) ali skupek le teh voditi države. No, to pa ne velja za Slovenijo, ki jo lahko vodi vsak, ki se mu uspe povzpeti na oblast.

In kako ravnati? To stanje v državi upoštevajte, ko boste odšli na volitve. Namreč, če tega pravila ne boste upoštevali, si boste sami krivi, kako se bodo do vas obnašali voditelji, ki jih boste izvolili.

Čas je, da nehate gledati le na levo in desno, kaj šele nazaj. Glejte naprej, to je vaša pravica, a tudi dolžnost, če želite sodelovati pri spremembi kaotičnega stanja, v katerem ste vi in ne tisti, ki so pokradli državo, ker ti z nesposobnimi oblastniki nimajo težav. ./Pripravil: Janez Temlin/Foto, arhiv LNovice

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s