18. novembra, peti dan 30. Liffa, dočakali milijontega obiskovalca

Danes, 18. novembra, smo dobili milijontega obiskovalca Liffovih filmov v 30 letih festivala Liffe. Milijonto vstopnico je kupil namreč kupil Žiga Roš in si tako prislužil posebno nagrado organizatorjev Liffa. Milijontemu obiskovalcu sta čestitala mu programski direktor 30. Liffa Simon Popek in Andreja Lenart, direktorica Centralnega marketinga v Telekomu Slovenije, kot predstavnica glavnega pokrovitelja festivala.

Telekom Slovenije, ki festival Liffe podpira že skoraj četrt stoletja, je milijontemu obiskovalcu Liffovih filmov v 30 letih festivala podaril letno naročnino na NEO (paket NEO C), Cankarjev dom pa ga je nagradil z abonmajem Liffe po Liffu za 2 osebi.

Nagrajencu, ki bo lahko poleg vsebin, ki so vključene v programsko shemo paketa NEO C, izbiral tudi med 1490 filmi, kolikor jih je trenutno na voljo v videoteki Dkino, iskreno čestitamo. Verjamemo, da bo ostal zvest obiskovalec Liffovih filmov. Tako je to ko postaneš milijonti obiskovalec najprestižnejšega filmskega festivala pri nas./Pripravila/Alenka T. Seme/ Foto: Iztok DimcOddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s