Ideja Alenke Bratušek, kako bi se znebila “odhoda” v politični arhiv

Predsednica stranke – SAB (Stranka Alenke Bratušek) se je, čeprav njena stranka premore le pet poslancev odločila prevzeti pobudo, in sicer potem ko je obnemogli Marijan Šarec odstopil. Kot je zapisala v posebnem pismu, ki ga je poslala vsem strankam, razen Janševi SDS, predlaga, da te stranke, pokušajo sestaviti nekakšno strokovno vlado na njeno pobudo.

Zanimivo je, da si samopašna nekdanja podanica Zorana Jankovića, kar ji je omogočilo nekajmesečno vladanje, zdaj jemlje pravico, da postane nekakšna rešiteljica, razsutega sistema, ki ga je zapustil Marjan Šarec, ki je enako kot Bratuškova imel le edino željo, da smo ga, ker je tako pač po pravilih, morali naslavljati gospod predsednik vlade.

Ob tem velja dodati, da si Alenka Bratušek, ki je leta 1994 diplomirala na Fakulteti za naravoslovje in tehnologijo v Ljubljani, naslov njene diplomske naloge je bil Vpliv poroznosti konfekcijskih medvlog na hitrost izhlapevanja znoja res preveč omišlja. Rekli boste saj je leta 2006 na Fakulteti za družbene vede magistrirala iz menedžmenta, naslov magistrskega dela je Statusna sprememba Servisa za protokolarne storitve iz neposrednega proračunskega uporabnika v javni gospodarski zavod. Res je je! A to je enako, kot dokazi (ne)znanja Marjana Šarca, ki je ob ne prav velikem uspehu na lesarski šoli nato postal igralec.

No, pa se vrnimo Alenki Bratušek, to je tisti predsednici vlade, ki je klobasala o neki kvazi trojki, in tudi tisti predsednici vlade, ki je realizirala samoimenovanje za evropsko komisarko, kar pa ji ni uspelo, saj so poslanci Evropskega parlamenta, kljub veliki podpori takratnega predsednika Evropske komisije Jean-Claudea Juncerja milo rečeno nogirali, kot nesposobno.

A ker ljudje pri nas nočejo priznati raven svoje nesposobnosti si Alenka Bratušek, kot kaže še vedno omišlja, nekaj čemu ni dorasla.

Rekli boste torej bi bilo bolje predati oblast SDS, kar vznemirja in jezi t. i. levo liberalno politično opcijo. Ne! Naš predlog je, da se gre na volitve na katerih naj volivci odločijo katere nesposobne politike, mednje sodi tudi Alenka Bratušek, treba poslati v politični »arhiv«/Pripravil : Temlin/Foto: arhiv LN

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s