Spoštovani državljani, ni potrebe po brezglavi nakupovalni paniki

To je trgovina Lidla na področju trgovskega središča na Rudniku, kjer smo ob 19.40 posneli ta dva prizora, ki sta del našega prispevka.

Sodeč po videnem, lahko mirno zapišemo, da naši državljani morajo dojeti, da ni potrebe za paniko, kar pa žal nasprotno dokazujeta ta dva posnetka. Velja dodati, da je po naših podatkih t. i. pretirano nakupovanje brez razloga mogoče videti ne samo v tej trgovski verigi pri nas, ampak tudi pri ostalih trgovcih.

Zato pozivamo vse, da verjamejo pristojnim in odgovornim, da se bodo stvari sanirale, kar pomeni, da ni nikakršne osnove za brezglavo nakupovanje. Prepričani smo, da so zastavljeni ukrepi in pristop naših medicinskih strokovnjakov ustrezno zagotovilo, da se bodo stvari z razsodnim pristopom vsega prebivalstva stanje uredilo do te ravni, da bo tudi koronavirus ustrezno saniran.

Spoštovani! Upoštevajmo napotke pristojnih, ki tokrat, po našem mnenju, pripravljajo ustrezne ukrepe. Ostali odgovorni, pa, da bo potrebnih prehrambnih izdelkov dovolj za normalno življenje naših državljank in državljanov. To pa pomeni, da ni potrebe po brezglavi nakupovalni paniki.

Pa še to! Za vaše ustrezno in pravočasno obveščanje objavljamo stran z navodili in napotki – Nacionalnega inštituta za javno zdravje – NIJZ… https://www.nijz.si/ Pripravilo: Uredništvo LN/Foto: LN

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s