Zanimiva novost! Spletna rešitev za brezplačen posvet z zdravnikom na daljavo

Na spletu se je pojavil zanimiv zdravniški svetovalni pristop s pomočjo katere lahko stopite v stik z zdravstvenim sodelavcem preko varne povezave iz vašega doma. Seveda pa gre v tem primeru, sistem nosi ime NYD, le za SVETOVANJE, kar pa v nobenem primeru nadomešča vašega zdravnika.

Zato velja striktno upoštevat njihovo opozorilo in napotek v katerem opredelijo svoje delovanje skrajšano sporočajo:

Vsebina, ki jo NYD objavlja na spletni strani in v obliki nasvetov preko spletne strani, se šteje le kot dopolnil in ni namenjena nadomestitvi zdravnikove ocene, diagnoze ali zdravljenja katere koli bolezni ali bolezenskega stanja. 

Uporaba spletne strani NYD in storitev je zgolj pripomoček (p.p. prav vi bilo, da uporabijo besedo svetovalni nadomestek) tradicionalnega zdravstvenega varstva in je namenjena le kot dodatno orodje zdravnikom, ki bolnikom zagotavljajo učinkovito zdravstveno varstvo.

In še to, je zapisano na njihovi strani: NYD v nobenem pogledu ne prevzema odgovornosti kot izvajalec zdravstvene dejavnosti.

Po našem mnenju je »Brezplačen posvet z zdravnikom na daljavo« le zanimiv pristop, ki pa je po našem mnenju namenjen le ljudem z jasnim in stabilnim stališčem, in ne ljudem, ki mislijo, da bi se lahko na ta način izognili (iz različnih razlogov) osebni zdravstveni obravnavi pri svojem zdravniku, ali celo obravnavi pri specialistih posameznih medicinskih strok.
No, sledni dodatek (zapis s krepkimi črkami) smo dodali, ob predstavitvi res vsebinsko in namensko dobro zasnovane strani, zato, da ne bo prišlo do kakršnega koli sklicevanje, da so jim tako zagotovili (oni sodeč po objavi na svoji spletni strani nudijo le osnovni nasvet, zdravstveni ponudniki tega sistema, kot nas, ki smo njihov zanimiv sistem javnosti predstavili.


Zato ob tej novosti POSEBEJ OPOZARJAMO, da ste tisti, ki bi uporabili njihov zanimiv sistem ZAHTEVA, da natančno preberete Splošni pogoji poslovanja ter se seznanite s pravilnikom o zasedenosti.
/Objava pripravljena po navedbah spletnega sistema NYD/J. Temlin/Foto: arhiv LN – ponazoritevene fotografije

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s