GoOpti in Tuš združila moči za hitra dostava živil na dom

Ljubljana, 5. 5. 2020 – DGoOpti in Tušev spletni supermarket imenovan – HITRINAKUP… hitrinakup.com sta združila moči in zdaj omogočata storitev dostave živil v Ljubljani, Celju in Mariboru z okolico. V spletnem supermarketu hitrinakup.com je mogoče najti vse izdelke, ki jih ponujajo trgovine Tuš, GoOpti pa jih varno in zanesljivo dostavi do doma kupcev. Kot so sporočili iz Tuša je pletni supermarket hitrinakup.com sicer na voljo že v 22 slovenskih mestih, kjer kupci nakupe prevzemajo na posebnih prevzemnih mestih in Drive-thru terminalih pred Tuševimi supermarketi.  

Turizem in letalski promet sta zaradi pandemije koronavirusa trenutno najbolj prizadeti industriji in dejstvo, da se bodo po tej krizi potovalne navade zagotovo spremenile, je veliko podjetij, med njimi tudi slovensko družbo GoOpti, prisililo k iskanju novih rešitev, kako preživeti in preusmeriti svoje poslovanje.

Ena od takšnih rešitev se je našla v sodelovanju podjetja GoOpti s Tušem in njihovim spletnim supermarketom hitrinakup.com, ki omogoča enostavno spletno nakupovanje živil ter varno in zanesljivo dostavo na dom, ki jo izvajajo GoOpti vozniki.

»Imamo veliko srečo, da smo v teh časih, ko smo bili prisiljeni iskati alternativne rešitve za svoje podjetje, prišli do tako plodnega sodelovanja, ki bo vsaj nekoliko pomagalo našim zaposlenim in franšizam. Poleg tega smo veseli, da lahko s tem sodelovanjem prispevamo k zaščiti državljanov in zmanjšanju možnosti prenosa okužbe,« je povedal Marko Guček, direktor podjetja GoOpti, in dodaja: »ponosen sem, da nas je pomembna slovenska trgovska veriga, kot je Tuš, prepoznala kot strokovnega in zaupanja vrednega partnerja ter nam omogočila, da z njimi delimo svoje znanje in izkušnje«. 

V podjetjih Tuš in GoOpti so že sprejeli vrsto preventivnih ukrepov, ki kupcem in voznikom zagotavljajo zaščito pred virusom. Vozniki so opremljeni z zaščitnimi maskami, rokavicami za enkratno uporabo in razkužilom. Dostava živil, kupljenih v spletnem supermarketu hitrinakup.com, je mogoča v Celju, Ljubljani in Mariboru. Svoje nakupe pa kupci lahko prevzamejo tudi na enem od 22 prevzemnih mest pred trgovinami Tuš.

Spletno nakupovanje kot trend prihodnosti – Dolgoročne posledice pandemije bodo jasne šele čez leta, vendar je že sedaj opazno, da se bodo nakupovalne navade bistveno spremenile. Nakupovanje iz udobja lastnega doma ima številne prednosti pred nakupovanjem v fizičnih trgovinah in postaja vedno bolj priljubljeno tudi pri večini kupcev v Sloveniji. V Tušu tako opažajo velik porast naročil v svojem spletnem supermarketu hitrinakup.com in verjamejo, da se bo ta trend spletnega nakupovanja nadaljeval tudi po pandemiji.

»V zadnjem mesecu beležimo 3600% porast vrednosti v spletnih naročilih in 13-kratno povečanje prijav v spletni supermarket hitrinakup.com. Pri tako hitrem povečanju povpraševanja so sodelovanja z zanesljivimi in izkušenimi podjetji, kot je GoOpti, ključnega pomena za uspešno delovanje. V Tušu si prizadevamo izboljšati in dodatno poenostaviti postopek spletnega naročanja živil ter razširiti omrežje dostave, zato verjamem, da bo sodelovanje z GoOpti uspešno in dolgoročno,« pojasnjuje Andraž Tuš, Generalni direktor Skupine Tuš.

Upamo, da bo vse napovedano tudi tako, kot obljubljata partnerja GoOpti in Tuš, ki pravita, da sta združila moči za hitra dostava živil na dom za vaše potrebe in naročila./LN/Foto: press Tuš in GoOpti 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s