Vsi, ki bodo prišli v Španijo iz tujine, bodo morali od petka, 15. maja, v obvezno 14-dnevno karanteno

Madrid, 12. 5. 2020 – Kot kaže, so se Španci za letos, odpovedali resni turistični ponudbi za tuje turiste, razen, če iste ne bo motila obvezna 14-dnevna karantena. Namreč, vsi, ki bodo prišli v Španijo po 15. maju, iz tujine, bodo morali v obvezno 14-dnevno karanteno.

Osnova za je prizadevanj za zajezitev širjenja novega koronavirusa, je danes sporočila španska vlada. Ukrep bo veljal do izteka izrednih razmer 24. maja ali še kasneje v primeru, da bodo izredne razmere zaradi pandemije covida-19 podaljšali.

Sodeč po španskem pristopu vse kaže, da bo letos potrebno preživeti počitnice doma, razne, če vas ne bo motilo, da boste po skoraj dvomesečnem “zaporu” v domači samoizolaciji to nadaljevali kot turist.

Sodeč po španskem pristopu vse kaže, da bo letos treba preživeti počitnice doma, razne, če vas ne bo motilo, da boste po skoraj dvomesečnem “zaporu” v domači samoizolaciji to nadaljevali kot turist v drugi državi.

No, v tem primeru Španiji. Ob tem je čudno, da se redko oglasi predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen kako si zamišlja njena komisija stvari, povezane s koronavirusom./LN

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s