Sloveniji postaja država absurdnih odločitev!

Medtem ko se v Sloveniji že 75 let ukvarjamo z nerazčiščeno lastno zgodovinsko preteklostjo in delitvami na rdeče in črne nam sedanja politika želi uvoziti še hrvaškega pevca Marka Perkovića – Thompsona, malikovalca polpretekle zgodovine iz nekdanje fašistične sosede Neodvisne države Hrvaške, da bi nas ta zabaval z njihovimi pesmimi s fašističnimi dodatki.

Res je, da sedanja Hrvaška, ki je zdaj celo članica EU, ki naj ne bi imela nič skupnega s fašistično privrženko NDH (ta je nastala 10. aprila 1941, ko je namestnik vodje ustašev Slavko Kvaternik razglasil NDH z blagoslovom Tretjega rajha in Italije, ki sta okupirala del takratne Jugoslavije. A pravi voditelj fašistične države NDH je bil fašistično usmerjen in nacizmu podložen poglavnik Ante Pavelić), se doslej nikoli ni jasno odklonila fašističnim dejanjem NDH. Tako je pač na Hrvaškem!

In kaj ima to skupnega s Slovenijo?

To, da se pojavi malikovalec NDH hrvaški pevec Marko Perković – Thompson, ki bi rad pel Slovencem v Mariboru. In sicer gre za kontroverznega pevca, ki sodi med javno opredeljene malikovalce NDH, kar tako moti evropske države, da so mu te prepovedale nastope pri njih. A tu se spet pojavi balkansko pritlehna Slovenija, katerega MNZ odloči, da ta isti pevec lahko nastopa v Sloveniji.

Če se ve, da je Slovenija multikulturna država s poudarkom na številnih prišlekih iz Balkana, je takšna odločitev še eno nepremišljeno dejanje naših organov. Nekateri bodo rekli, zakaj saj se doslej ni oviralo nastopov pevcev iz področja Balkana, ki so prav tako sporni ter povezani s skrajnim miljejem v njihovih državah. Na primer, žena znamenitega srbskega paravojaškega skrajneža Željka Ražnatovića-Arkana ( *17. april 1952, Brežice, SR Slovenija, FLRJ, † 15. januar 2000, Beograd, Zvezna republika Jugoslavija – ustreljen v atentatu s strani še neodkrite mafijske združbe) pevka Ceca, pa nastop srbskega pevca Bore Đorđevića (ta celo živi na relaciji med Ljubljano in Beogradom), ki je Slovence zmerjal, da so dunajski konjarji (bečki konjušari), glede Albancev je prepeval »Šiptari se kote, jebem te živote «. 

Res je, da smo to v Sloveniji doslej vedno opredelili kot mešanje politike v t.i. kulturo, čeprav ozadja prej omenjenega s kulturo ni imelo nikakršne povezave. Je pa res, da prej omenjena nista imela povezave s fašistično preteklostjo, ampak le z balkansko neolikanostjo.

Drugače pa je s pevcem Markom Perkovićem – Thompsonom, ki ob nastopih v svojih pesmih z ustaškim vzklikom “za dom spremni”, krši vsa etična in moralna merila in s tem obuja sovraštvo in spomine na poboje nedolžnih ljudi, ki ga je povzročalo hrvaško ustaštvo v času svoje vladavine na Hrvaškem.

Da je Marko Perković – Thompson sporna osebnost, je potrdilo tudi hrvaško Ustavno sodišče (a ne redna hrvaška sodišča, ki jih celo ne moti ustaški pozdrav »za dom spremni«), ki je odločilo, da je vzklik “za dom spremni” sporen del hrvaške ustaške zgodovine, kar pa sedanja uradna hrvaška politika mirno sprejema.

Ob tem pa velja, da pevec in hrvaški državljan s skrajnimi pogledi Marko Perković – Thompson žali Slovenijo, kar dokazuje podatek, da je med žrtvami ustaških taborišč na Hrvaškem ob desetine tisočih Judov, Srbov, Romov tudi okoli 800 Slovencev, ki so bili zverinsko pobiti v ustaškem taborišču Jasenovac. To je taborišču, ki je postavljeno ob bok največjih taborišč (morišč) druge svetovne vojne, kjer je prišlo prav tako do pomorov Judov, Srbov, Romov in drugih narodov ter seveda tudi Slovencev.

A je zdaj jasno, zakaj se v Sloveniji na različnih ravneh nasprotuje izdaji dovoljenja za nastop pevca Marka Perkovića – Thompsona v Sloveniji (Maribor, kjer koncert želijo organizirati).

Nekateri bodo rekli, saj morda v njegovem programu, ko bi nastopal v Sloveniji, ne bo pesmi, ki malikujejo ustaštvo. Morda? A se ve, da je hrvaški pevec Marko Perković – Thompson, ki mu nastope prepovedujejo tudi v delih lastne države (primer je hrvaška Istra, pa ne samo to področje) ne bi v Sloveniji imel česa iskati. V primeru, da ima on, pa tu nimajo česa iskati tisti, ki so (bodo) malikovalcu ustaštva Marku Perkoviću – Thompsonu nastop v Sloveniji dovolili.

POMEMBNO OMENITI – Upravna odbora Društva slovenskih pisateljev (DSP) in Slovenskega centra PEN sta v skupni izjavi izrazila nasprotovanje odločitvi ministrstva za notranje zadeve, da odpravi odločitev upravne enote Maribor o prepovedi izvedbe koncerta hrvaškega glasbenika Thompsona.

In zaključek! Sloveniji, kot kaže postaja država absurdnih odločitev? Da se obnaša, kot balkanski rezervat, pa je že nekaj let jasno./LN/Foto: Arhiv LN in Wikipedia

One comment

 1. Edina nacija v svetu in državica Slovenija, katera je močno prepojena s poklicnimi zločinci po uradni dolžnosti.
  V tej majhni deželici se skrivajo najhujše pošasti tega sveta, na način, da to ni tujcem, še manj turistom razpoznavno.
  V drugih državah tega sveta tudi zakonodaja nekaj velja, toda v Sloveniji s pravosodjem, državno upravo, policijo, tožilstvom in mediji, homogeno upravljajo le poklicni zločinci po uradni dolžnosti. Kar nekaj je v to zločinsko verigo vključenih tudi zasebnih „uspešnih“ podjetij.
  Poklicni zločinci po uradni dolžnosti počnejo vse možne svinjarije tega sveta, ropajo, kradejo, uničujejo posameznike, družine, družbeno in zasebno lastnino, po njihovih ostudno objestnih navadah. Na prvem mestu jim je popolno uničenje avtohtonega prebivalstva in vsake dejanske možnosti nastanka demokracije ter spoštovanja človekovih pravic.
  Najbolj jih je strah resnice, da sem jaz Boris Valenčič pričel z odločilnim procesom osamosvajanja Slovenije, 25. maja 1988 v Švici v Ženevi, kjer se nahaja v Evropi največ mednarodnih institucij, katere se zavzemajo za človeške pravice v svetu. Takrat sem uspel povzročiti tudi odločilna dogajanja v zvezi razpustitve sovjetske zveze. Moje vodilo, kot povsem nov pogled na svet je SEDEM KRAKA ZVEZDA, kar je moja osebna vizija, skozi moja premišljena dolgoletna spoznanja kako naj bo svet urejen po novem, v katerem bi bilo resnično vredno živeti.
  http://www.predsednica.si/kronika/ot/zvezda.pdf
  http://www.monarh.si/ch/gech.pdf
  Seveda, s tem dejstvom SEDEM KRAKE ZVEZDE se niso strinjali ne NATO, CIA, EVROPA in VATIKAN, prav tako ne slovenski zblojeni komunisti, katerim sem v trenutku spodnesel njihova komunistična tla pod nogami.
  Njihove komunistične blodnje o njihovih zaslugah 2. svetovne vojne so postale povsem nič vredne, poteptane in neverodostojne. Ves čas so jim bile le motiv ustrahovanje slovenskega naroda s parolami; LAŽI, KRADI in PRAZNUJ.
  Tako kot 1. svetovno vojno so zanetili Slovenci in Srbi z ubojem prestolonaslednika princa Ferdinanda avstro ogrske Monarhije. Gavrilo Princip, kateri je izvršil ta ostuden umor je veljal v komunistični šolah, tudi v Sloveniji, za velikega jugoslovanskega heroja.
  V 2. svetovni vojni se je odlikoval predvsem Adolf Hitler, Avstrijec, vajenec slovenskega zla, kateri je živel povsem blizu slovenske meje. Po 2. svetovni vojni so Rusi odpeljali in izselili vse ljudi, kateri so bivali v okoliških krajih, kjer je živel Adolf Hitler.
  Odilo Globočnik, Slovenec, je močno poosebljal ves „SLOVENSKI“ negativen značaj. Predvsem sovraštvo do boljših od sebe, tako je uspešno predlagal Hitlerju krematorijske požige Judov in jih tudi sam izvrševal.
  Slovenski komunisti so tudi sklenili pakt z Adolfom Hitlerjem. Ko pa so vstopili Američani v 2. svetovno vojno leta 1943, se je že vedelo, da je konec z Adolfom Hitlerjem, v Sloveniji se je pričela le bitka za oblast, poboji Slovencev, komunisti so ubijali celo svoje najboljše ljudi, s streli v hrbet. Torej tudi tukaj in takrat je ponovno prišlo do znanih verzov, Slovenec že mori Slovenca brata.
  Po vojna dogajanja so jasno pokazala zločinske zobe slovenskega komunističnega ustroja z nadaljevanjem pobijanja slovenskega naroda. Slovenec se torej nikakor ni rodil za slovenskega vladarja, saj je za kaj takega povsem nesposoben.
  Slovenski TITOISTI so le v ekstremno in popolno sramoto slovenski naciji, TITO je bil ključna oseba pri po vojnih pobojih Slovencev. Kadar v Novi Gorici pogledam v hrib s kamnitim napisom TITO, mi postane slabo in mi udari na bruhanje. Kaj takega pa prav nič ne moti vseh poklicnih zločincev po uradni dolžnosti iz pravosodja, javne uprave, policije ter premožne „podjetnike“.
  Tudi „umetni heroj“ Janez Janša je bil izredno zavožen TITOIST, nosilec TITOVE ŠTAFETE. Javno ga je razkrinkal Tone Anderlič. Ko je bil Janša razkrinkan, se je hinavsko opravičeval javnosti, da se je pač zmotil. Temu Janši so njegovi podli interesi veliko več vredni kot pa kakršne koli pozitivne družbe norme in vrednote, zaradi katerih bi bil on primeren delovati v oblastnih strukturah. Vsa njegova pretekla in sedanja početja to jasno izkazujejo. Le zakaj ga potem takem ljudje sploh volijo, le zato ker povsem brezumno sovražijo komuniste in njihova početja, zaradi tega bi izvolili vsakega „hudiča“, kateri bi jim karkoli izrekel proti njim. Ljudje tako izkazujejo le svoje nevednosti, njihov blazen obup ter miselno izredno nizek nivo, tako je jasno razpoznavna ljudska nemoč, zato se brez vsakega razmisleka opirajo na druge, na Ameriko, Nato, Evropo in Vatikan. Sami ljudje niso pripravljeni narediti nič za spremembe, se le vdajajo v povsem neznane usode ter se prepuščajo povsem zgrešenim odrešiteljem. Vsaj rezultati vsega tega in posledice so sedaj jasno razpoznavne.
  CIA, NATO, EVROPA in VATIKAN so moje veličastno delo izrabili izključno le za svoje hudo egoistične IMPERIALISTIČNE interese. Tako kot v drugih vzhodno evropskih državah so pričeli v ospredje potiskati in nameščati svoje imperialistične hlapce, katere so umetno povzdigovali. S temi hlapci so v večji meri uspeli zadušiti demokratično možne pozitivne procese in gospodarski napredek posameznih držav.
  V ospredju je bil le izvoz zadnje razrednih industrijskih produktov Evrope, Amerike ter nasilna vključevanja v NATO.
  Nikakor ne smete enačiti kapitalizem in imperializem. S kapitalskimi investicijami je možno doseči napredek in razvoj, imperializem pa pomeni biti le poteptan.
  Slovenski KOMUNISTI vam vsiljujejo proti kapitalistično tezo, imperializma sploh omeniti ne upajo in ne smejo. Toda kdo pa so največji kapitalisti v Sloveniji, če ne ravno le KOMUNISTI. Janševa in Kučanova komunistična tolpa sta ogromne količine denarja oropala od slovenskega naroda, toda ničesar niso iz tega denarja investirali v napredek in razvoj. Ti poklicni zločinci, po uradni dolžnosti, naropan denar „investirajo“ le za nadzor preganjanih ljudi, kako vas bodo trpinčili, zastraševali, angažirali ogromne tolpe hujskačev in provokatorjev, med njimi so tudi plačani morilci, saboterji in vsa mogoča druga golazen. Na razpolago imajo z njihovim „kapitalom“ vse „pravne“ in nepravne možnosti za teptanje ljudi.
  Janšev komunistični režim in njegove pokrovitelje, zahodne imperialiste je potrebno poraziti skupaj in vzporedno s Kučanovim veliko srbskim komunizmom, kajti drugače bomo dopustili, da se eden izmed njih ponovno dvigne višje na vsemi.
  Precej velik problem je prekomeren uvoz drugih nacij v Slovenijo, Janša uvaža Albance, Kučan pa Srbe in Bosance, oba nepridiprava upata, da bi še na ta način lažje porazila drug drugega.
  No, zatem le pridemo do nekega zaključka, kaj vse nas ovira na poti k dejanski osamosvojitvi in k demokraciji. Ne mislite si, da med temi „biciklisti“ ni nobenih Kučanovih „nadomestkov“, kateri komaj čakajo, da zagrabijo nekaj oblastno „otipljivega“, da bi tako tudi oni pričeli le krasti in „nategovati“ narod z enakimi metodami.
  Poti skozi te „đungelske“ labirinte so meni odlično poznane in edino le moja KRALJEVINA SLOVENIJA, lahko v popolnosti reši vso to problematiko.
  CIA, NATO, EVROPA in VATIKAN so bili brez mojih aktivnosti in moje nove vizije sveta povsem nesposobni prodreti v svet komunizma.
  Pred 25. majem 1988 se je svet tekmovalno postavljal pred svojimi ljudstvi kdo je naprednejši med kapitalistično in socialistično urejenimi državami. Vsi so imeli neke specifične prednosti pred drugimi, le na nacionalne države in avtohtona ljudstva pa so vsi povsem pozabili.
  Jugoslavija je takrat veljala za najbolj napredno vzhodno evropsko državo. TITO je pač izsiljeval zahod, da v kolikor mu ne bodo dajali kreditov in nepovratnih investicij, se bo tudi Jugoslavija vključila v sovjetsko zvezo. No in tako so totalni bedaki, CIA, NATO, EVROPA in VATIKAN kar naprej le financirali ta prekleti komunistični režim, genocidno uperjen proti nam Slovencem in Hrvatom.
  S takšnimi izsiljevanji zahoda nadaljujejo še v sedanjosti slovenski komunisti, za kar prejemajo ogromne kredite, kateri nikoli ne bodo povrnjeni. Na ta način se je lahko ŠOPIRITI pred ljudstvom, ga ropati ter uničevati tudi zasebno lastnino.
  Janez Janša je poleg tega, da je v preteklosti kot TITOIST, nosilec Titove štafete, javno hvalil Milana Kučana, da je naredil prav, ko je Milan Kučan uvedel popolno medijsko cenzuro proti meni, da je Milan Kučan naredil prav ker je podelil sodnikom do življenjske mandate, javno je pozival nas Slovence, da komur ni všeč njegova Janševa DIKTAURA, naj izgine v svet, VRATA SO MU ODPRTA. Ravno v časih preteklega „vladarstva“ Janeza Janše je bilo uničenih in izbrisanih 60.000 zasebnih podjetij. Takrat je bil minister za gospodarstvo Andrej Vizjak.
  … se nadaljuje (drugo delo kliče)

  Všeč mi je

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s