Slovenije ima na Dunaju objekta, na katera velja paziti, da si ju “naši” spet nezakonito ne prisvojijo

Dunaj/Ljubljana, 30. december 20210 – Samo, da se ve, preden se znebimo virusa, da imamo slovenski državljani na Dunaju v lasti dva objekta (na fotografijah, in sicer enega na najdaljši nakupovalni ulici na Dunaju – Mariahilfer Straße 107 (6. okrožje) in drugega na Pappenheimgasse 8 (20. okrožje), ki ju upravlja Banka Slovenije.

Zakaj to zdaj objavljamo? – Zato, da si slučajno ne bi kdo dovolil prodati omenjenih objektov, ki sta v lasti države Slovenije, in sicer brez vednosti državljanov.

Zanimivo je, da v objektih zdaj živijo najemniki, čeprav bi mi oba objekta lahko koristno uporabili za poslovne namene, ki bi nam zagotovo lahko omogočilo večji, predvsem pa večplastni promocijski učinek v mestu, ki premore dva milijona prebivalce (koliko jih ima Slovenija?).

Pa še to! Preverjeno pri avstrijskem odvetniku (posedujemo verodostojno listino, kot dokaz za zapisano), da sta objekta res naša in vpisano v zemljiško knjigo 1/1 brez vsakršnih obremenitev in tudi brez kakšnih koli obveznosti, razen odvez po podpisanih najemnih pogodbah o trenutnem najemu prostorov v predmetnih objektih.

No, zdaj morajo pohiteti le še pristojni, da se t. i. omrežja ne bi lotila odtujitev našega skupnega premoženja v naši nekdanji prestolnici.

Zato je prav, da se spoštovani državljani Slovenije, da se zavedate, s čim razpolagate na Dunaju. Saj res! Razpolagate tudi z enim objektom v Gradcu. A o tem, ko »uredimo« to na Dunaju, da kdo teh dveh objektov ne »prilasti«./Objavo pripravil: Janez Temlin/Fotografije: Ljubljanske novice

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s