Društva slovenskih pisateljev BO dan žena obeležilo z nastopom in branjem slovenskih avtoric in prevajalk

Ljubljana, 8. marec 2021 – Društvo slovenskih pisateljev (DSP) bo dan žena, mednarodni praznik žensk, ki se praznuje v več kot 100 državah kot dan ekonomske, politične in socialne enakopravnosti in dosežkov žensk, obeležilo z nastopom in branjem slovenskih avtoric in prevajalk.


Kot s sporočili iz DSP bo branje zaradi epidemiološkega stanja, povezanega s Covid-19, potekalo danes, 8. marca 2021, ob 18. uri na terasi vile DSP na Tomšičevi 12 v Ljubljani, in sicer ob strogem upoštevanju priporočil NIJZ. Dogajanje bo moč spremljati ob ograji vile DSP in tudi preko računalniških ekranov na Facebook strani DSP.
Na dogodku bodo nastopile Tina Vrščaj, Valerija Skrinjar Tvrz, Ljoba Jenče, Jedrt Lapuh Maležič, Suzana Tratnik in Katja Zakrajšek.


Društvo slovenskih pisateljev ob današnjem prazniku posvečenemu ženam vabi tudi na sprehodu mimo pisateljske hiše. Kot sporočajo pa bodo tistim, ki se sprehoda v živo ne boste mogle (mogli) udeležiti bo to del dogajanja zagotovljen tudi preko spletnega prenosa.
No, tiste udeleženke in seveda tudi udeleženci, ki bodo v živo prisotni pa bodo deležni posebne sladke ponudbe, ki jo ob dnevu žena pripravlja Kaval Group v zelenem paviljonu na Vrtu Lili Novy./LN/Foto: press DSP

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s