Objavljen je javni natečaj za oblikovanje uniforme slovenske predstavitve na Expo 2020

Ljubljana, 12. april 2021 – Javna agencija SPIRIT Slovenija, ki je nosilka organizacijske in vsebinske izvedbe slovenske predstavitve na svetovni razstavi Expo 2020 v Dubaju, je objavila javni natečaj za izbiro uniforme osebja, ki bo sodelovalo na slovenskem paviljonu. Javni natečaj je odprt do 10. maja letos.

Kot so sporočili iz agencija SPIRIT Slovenija se bo naša država na Expu 2020 v Dubaju predstavila z lastnim paviljonom, ki prve obiskovalce tega dogodka že navdušuje z izvirno in svežo podobo. Pripoved o deželi, ki predstavlja zeleno srce napredne Evrope, bodo nadgradili številni dogodki, ki se bodo na našem paviljonu zvrstili med 1. oktobrom letom in 31. marcem prihodnje leto. 

Nepogrešljiv del celovite predstavitve naše države bo tudi usklajena podoba osebja, ki bo skrbela za izvrstno podporo in počutje gostov v Dubaju. Pri ustvarjanju uradnih oblačil slovenske predstavitve na Expu 2020 želi agencija izkoristiti vrhunsko znanje in ustvarjalni potencial slovenskih oblikovalcev tekstilij, zato so jih k sodelovanju povabili z javnim natečajem. Natečaj bo odprt do vključno 10. maja letos, zatem pa bo komisija, v kateri bodo poleg predstavnikov naročnika sodelovali tudi predstavniki izobraževalnih ustanov ter Protokola Republike Slovenije, opravila presojo in ocenjevanje prispelih predlogov. Izbrana rešitev bo nagrajena s finančno nagrado v višini 5.000 evrov in priložnostjo za promocijo linije uniform na največjem svetovnem dogodku tega in prihodnjega leta. Vsebina javnega natečaja je na voljo na tej povezavi./LN

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s