Izšel je Telefonski imenik Slovenije pomlad 2021 na DVD-ju

Ljubljana, 5. junij 2021 – Od četrtka, 3. junija, lahko znova dostopamo do najbolj ažurnih telefonskih številk in drugih ključnih podatkov tudi prek Telefonskega imenika Slovenije na DVD-ju (ETIS). ETIS je nepogrešljiv pripomoček za številen poslovne uporabnike. Ta jim zagotavlja mesečno posodobljene podatke, orodje za izdelavo potnih nalogov, obdelavo podatkov ter pregled prepovedi klicev v komercialne in/ali raziskovalne namene, ki jih morajo ob izvajanju dejavnosti upoštevati anketarji ter prodajalci storitev in blaga po telefonu.

Več kot 638 tisoč telefonskih številk

Na Telefonskem imeniku Slovenije pomlad 2021, ki ga izdaja družba TSmedia, uporabniki najdejo več kot 638 tisoč telefonskih številk ter drugih kontaktnih podatkov pravnih in fizičnih oseb. ETIS pomlad 2021 je bil izdan v nakladi 2.000 izvodov DVD-jev. Naročilo je mogoče na spletni strani http://www.itis.si ali na telefonski številki 080 30 00, uporabnikom pa so na voljo tri različice:

  • enouporabniška različica omogoča namestitev na en računalnik,
  • mrežna različica je namenjena srednje velikim in velikim podjetjem ter omogoča namestitev na strežnik lokalnega omrežja in uporabo na vseh v mrežo povezanih računalnikih,
  • večlicenčna je namenjena srednje velikim in velikim podjetjem, ki želijo TIS na DVD-ju namestiti na več različnih računalnikov, ki pa med seboj niso povezani v lokalno mrežo.

ETIS pomlad 2021 uporabnikom med drugim ponuja:

  • preprosto orodje za izdelavo potnih nalogov,
  • program za obdelavo podatkov,
  • servis za vsakomesečno posodobitev baze podatkov za naročnike ter
  • jasno označitev prepovedi klicev v komercialne in/ali raziskovalne namene.

Edini uradni imenik v Sloveniji

Velja dodati, da je Telefonski imenik Slovenije edini uradni koncesijski imenik pri nas, ki je izdan skladno z določbo Agencije za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije – AKOS. Najnatančnejši kontaktni podatki in edine prave rumene strani v Sloveniji so na voljo na http://www.itis.si, ki je osvežen vsak dan. Spletno mesto mesečno obišče več kot 243 tisoč različnih obiskovalcev (vir podatka MOSS- april 2021).

Telefonski imenik Slovenije izide dvakrat (spomladi in jeseni) na leto na DVD-ju in enkrat na leto v tiskani izdaji.

Izdajatelj kar 80 odstotkov vseh kozolcev najde v Sloveniji?

Ko sporočajo iz družba TSmede je letošnja oblika na DVD-ju  – Telefonskega imenika Slovenije oblikovana v poklon slovenski kulturni dediščini. Lanskoletno promocijo klekljanja čipke, idrijske čipke in toplarja so letos dopolnili s tradicionalnim slovenskim enojnim kozolcem. Kozolec, kot značilen spomenik slovenske ljudske arhitekture se je, predvsem v Sloveniji razvil v več tipov in značilnih oblik, ki jih po svetu ne najdemo. In še to! Danes preko 80 odstotkov vseh kozolcev najdejo prav pri nas v Sloveniji./LN

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s