Ralf Schumacher bo sodeloval s slovenskim podjetjem Robeta

Slovenj Gradec, 26. junij 2021 – Nekdanji znameniti dirkač FORMULE 1 Ralf Schumacher (zdaj podjetnik, ki se ukvarja tudi s tem) bo jutri 27.6.2021, med 15. in 16. uro, v Slovenj Gradcu, podpisal pogodbo o sodelovanju s slovenskim podjetjem Robeta d.o.o. iz Šentjanža pri Dravogradu. Gre za podjetje, ki je proizvajalec najbolj luksuznih vanov (avtodomov), ki jih trži praktično v vseh državah EU. Posebnost avtodomov podjetja Robeta d.o.o. so, da je vsako vozilo izdelano na podlagi individualne konfiguracije posameznega kupca in zato unikatno in butično.

Njihovo zgodbo in filozofijo je začutil tudi svetovno znani bivši voznik FORMULE 1, g. Ralf Schumacher (6 zmag za svetovni pokal), ki bo s podjetjem Robeta podpisal ekskluzivno pogodbo o sodelovanju, kjer bodo skupaj z njim razvili edinstven avtodom pod sloganom Robeta powered by Ralf Schumacher.

Prav tako mu bodo, ob jutrišnjem dnevu podpisa pogodbe o sodelovanju uradno predali promocijsko vozilo Robeta model Apollo – njihovo najbolj luksuzno izvedbo.

Kot so sporočili bo Ralf Schumacher kot njihov ambasador globalno pripomogel pri širjenju blagovne znamke Robeta in prepoznavnosti Slovenije v svetu, saj bo vozilo prisotno na vseh dirkah FORMULE 1 in FORMULE 3 v Evropi, kjer je Ralf Schumacher prisoten kot strokovni komentator SKY TV.

V prihodnosti si zaradi tega sodelovanja obetajo tudi širjenje podjetja Robeta z gradnjo novo proizvodnje hale, ki bo zagotovila številna nova delovna mesta na Koroškem./LN/Foto: press Robeta d.o.o.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s