OI Tokio 2020: Siol.net pripravlja posebno nagradno igro za ljubitelje športa

Ljubljana, 12. julij 2021 – Začenja se olimpijska vročica. Z enoletnim zamikom se prihodnji teden začenjajo 32. moderne poletne olimpijske igre, na katerih bo Slovenijo zastopala številčna delegacija s športniki in favoriti iz različnih disciplin. Zanje bo pesti ponovno stiskala celotna Slovenija.

Kot so sporočili iz Siol.net, bo njihova ekipa Sportala podrobnosti s tekmovanj in dogajanja pokrivala tako od doma kot tudi s samega prizorišča v Tokiu. Bralce bomo sproti seznanjali sprva s potekom priprav, nato pa z rednim poročanjem o aktualnem dogajanju s prizorišča. Že danes pa so za bralce pripravili zabavno nagradno igro, v kateri lahko sodelujejo in se potegujejo za športne nagrade.

Čeprav se OI v Tokiu začenjajo 23. julija 2021, trajale bodo do Igre bodo do 8. avgusta. Na njih bodo slovenski športniki sodelovali v naslednjih disciplinah:

– atletika,

– ritmična gimnastika,

– golf,

– jadranje,

– judo,

– kajak-kanu mirne vode,

– kajak-kanu slalom,

– cestno kolesarstvo,

– gorsko kolesarstvo,

– košarka,

– tarčno lokostrelstvo,

– namizni tenis,

– športno plezanje,

– plavanje,

– daljinsko plavanje,

– strelstvo in

– taekwondo.

Za vse, ki se že sprašujemo, koliko kolajn bodo slovenski športniki prinesli iz Japonske ter kateri športniki bodo osvojili je portal Siol.net za svoje bralce pripravili zabavno stavnico Olimpijska napoved, s katero se bodo lahko tudi sami preizkusili v napovedovanju prihodnosti. Napovedali bodo lahko tako število kolajn kot tudi športnike, za katere menijo, da jih bodo osvojili. Sproti pa si bodo lahko ogledali, kakšne napovedi prevladujejo, kaj menijo navijači. No, in med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali nekaj tistih srečnih nagrajencev, ki bodo prejeli praktične športne nagrade. Torej zdaj veste.

Rekli boste, a vi pa ne boste pripravili poglobljenega poročanja. Odgovor je ne! A boste kljub temu sproti obveščeni, kdo so slovenski dobitniki medalj./LN

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s