Zdravniki pozivajo prebivalstvo k cepljenju

Ljubljan, 1. december 2021 – Zaposleni v zdravstvu obveščajo vse, ki morda še ne verjamejo, da virus covida-19 lahko prizadene tudi njih. Zato so zaposleni v zdravstvu, ki se že dalj časa soočajo z izjemno težkim položajem in dejstvom, da je zdravstveni sistem na robu svojih zmogljivosti, pripravili video gradivo, s katerim želijo osveščati svoje sodržavljane, da je cepljenje trenutno edina alternativa, da virus premagamo.

Prav je, da začnemo verjeti strokovnjakom in se ne ozirati, kaj nam ponujajo t. i. Facebook »zdravniki«. Zato tudi mi objavljamo, posredovane nam videe, ki so ji pripravili Slovensko zdravniško društvo, Zdravniška zbornica Slovenije in Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije (njihove redstavitvene video pozive smo prenesli na YouTube – avtorska last ostaja njihova).

Kot so zapisali v svojem sporočilu za javnost, so prepričani, da si nihče ne želi, da se epidemija vleče v nedogled in da moramo vsi stremeti, da se čim prej vrnemo v življenje, ki smo ga bili vajeni in živeli pred epidemijo.

Da, tudi zato je vredno objaviti njihova video sporočila, da čim več ljudi vidi njihova pozitivna prizadevanja za varovanje in za zavarovanje zdravja vseh državljanov, za kar se zdravniki in ostalo zdravstveno osebje res požrtvovalno trudi./LN/

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s