Ana Roš bo kuhala v Mastercard Pop-up restavraciji PRICELESS v Ljubljani

LJUBLJANA, 6. december 2021 – V čudovitem ambientu Atrija glavne ljubljanske pošte na Čopovi ulici 11 bo od 6. do 11. decembra Ana Roš z ekipo Hiše Franko ustvarila nepozabno pop-up izkušnjo za vse gurmane. Ti si bodo lahko v Mastercard Pop-up restavraciji PRICELESS od ponedeljka do sobote ob 12. uri privoščili kosilo, v soboto, 11. decembra, pa ob 19. uri tudi večerjo izpod rok naše najbolj priznane kuharske mojstrice in njenih sodelavcev iz Hiše Franko, ki skupaj gradijo izjemno kulinarično zgodbo.

Ana Roš, slovenska kuharska mojstrica

Edina slovenska restavracija z dvema Michelinovima zvezdicama bo prestolnico obiskala na pobudo blagovne znamke Mastercard, Ana Roš pa bo ob tej priložnosti pripravila edinstveno doživetje. Obiskovalci bodo lahko uživali v degustacijskem meniju z osmimi hodi, ki jih je Ana Roš zasnovala kot jagodni izbor največjih uspešnic Hiše Franko vseh časov. V prestolnici se bodo tako za teden dni na krožnikih znašle tudi jedi, ki jih danes niti v Hiši Franko ni več moč okusiti. Seveda bo 7. najboljša chefinja na svetu s svojimi jedmi tudi tokrat gostom predstavljala svojo kulinarično filozofijo. Ta je močno zasidrana v lokalnem okolju pravljično lepega in skrivnostnega Posočja ter temelji na najkakovostnejših lokalnih sestavinah, pa seveda izjemnih idejah in močnem karakterju svetovno priznane chefinje.

»Doživetja so tista, ki nas navdihujejo, povezujejo in omogočajo neprecenljive spomine, zato je glavno poslanstvo podjetja Mastercard, da ustvarja doživetja, ki nagovarjajo čute. V povezavi z najnovejšimi ekskluzivnimi ugodnostmi, kot so zavarovanje spletnih nakupov in obogatena potovalna izkušnja, ki jih Mastercard nudi imetnikom kartic Mastercard World in Mastercard World Elite, smo kot nadgradnjo zasnovali edinstveno Mastercard Pop-up restavracijo PRICELESS, ki bo ponudila še posebej nepozabno izkušnjo. Ne le, da bodo gostje lahko uživali v vrhunski gurmanski izkušnji, priča bodo tudi prav posebnim tehnološko obarvanim doživetjem, k se jim bodo za vedno vtisnila v spomin,« je povedal Aleš Petejan, vodja marketinga pri Mastercard Slovenija.

Kot sporočajo iz Mastercarda je za obisk Priceless doživetja potrebna rezervacija, in sicer jo najdete na tem naslovu na http://priceless-popup.si./

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s