»Kondukter« Šarec zapira vrata svojega avtobusa, a si noče priznati, da se z vso vnemo proizvaja »Dabldeker RG«

Ljubljana, 9. januar 2022 – Glede morebitnega prestopa pobeglega poslanca DeSUS-a Jurija Lepa v vrste Nepovezanih poslancev, ki zdaj noče v LMŠ, čeprav se je govorilo, da ga naj bi to mikalo, mu »lastnik« stranke Lista Marjana Šarca (LMŠ) Marjan Šarec sporoča, da Jurija Lepa njihov avtobus ne bo čakal in da vrata svojega avtobusa že zapira. Kot trdi Šarec njihov avtobus ne potrebuje neodločnih potnikov, saj ima dovolj svojih potnikov (beri podanikov) za vožnjo do postaje »4. april«.

Kot je v petek, 7. januarja, povedal Šarec (na svojem zdaj že znanem prostoru, kjer tako rad sklicuje novinarske konference (Trg narodnih herojev (starejše tudi Valvasorjev trg ali Muzejski trg) in kjer se junači pred novinarji) avtobus LMŠ že zapira svoja vrata, torej tudi Juriju Lapu, ki kot vse kaže, noče kupiti vozne karte za LMŠ-jev avtobus ni več dobrodošel potnik na Šarčevem avtobusu.

Ko so zvesti spremljevalci novinarskih konferenc »lastnika« LMŠ vprašali, a se ne boji morebitnega konkurenčnega »prevoznika« v nastajanju (ki pa za svoj avtobus še podvozja nima) Roberta Golob, se je Šarec izognil odgovoru z razlago, da on sodeluje z »prevozniki« KUL (Levico, SAB in SD), ki naj bi, tako misli Šarec, vsak svojim avtobusom še vedno vozili po dogovorjenem voznem redu do postaje »4. april«.

A, sodeč po tem, da se “šoferji in kondukterji avtobusa” SD hočejo voziti po cesti do postaje »4. april«, po kateri naj bi vozil Robert Golob, čeprav ta, kot že rečeno z avtobusom, ki še podvozja, se zastavlja vprašanje ali Šarec spreneveda, da ne ve nič o tem ali pa njegov avtobus za SD ni več pomemben.

A Šarec trdi, da se vodstvo združenja »prevoznikov« KUL sestaja vsak torek in je prepričan, da bodo njihovi avtobusi na postajo »4. april« pripeljali dovolj potnikov, ki bodo le lahko premagali konkurenta, ki zdaj brez njih v Sloveniji »ureja transport«.

»avtobusnih« prevozniki KUL (SD, SAM in Levica) stanje takšno, da se Šarcu lahko zgodi, da bo njegov avtobus na postajo “4. april” pripeljal premalo potniki, da bi bilo to dovolj za vstop njegovega LMŠ v upravo avtobusne postaje »DZ 2022″.

Vidite, zato se zastavlja vprašanje ali morda “kondukter” Šarec le ni prehitro zaprl vrat svojega avtobusa. Je pa res, da ob tem potnik Jurij Lep, ki noče vstopiti v njegov avtobus, res ni pomemben.

A, se Šarec, kot kaže, ne zaveda, da so bolj pomembni potniki dosedanjih Šarčevih »partnerskih« prevoznikov, ki pa, vsaj tako kaže, si želijo brez njega zasesti »upravo avtobusnega združenja – DZ 2022«, a to s pomočjo potnikov, ki se bodo na postajo “4. april” morda tja pripeljali z »Dabldekerjem RG«, pa čeprav ta še ni “proizveden.”./J.T.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s