Zložljiv Huawei P50 Pocket na voljo tudi v Slovenij

Ljubljan, 18. februar 2022 – Inovativen zložljiv telefon znamke Huawei P50 Pocket je na voljo tudi v Sloveniji. Gre za telefon, ki še posebej izstopa s svojo inovativno zložljivo zasnovo, je od včeraj na voljo na slovenskem trgu po priporočeni ceni 1.299 evrov.

Huawei je z vsakim novim telefonom serije P premikal meje mogočega na področju mobilne fotografije. S P50 Pocket pa prinaša inovativnost tudi na področje oblikovanja. Je prva zložljiva naprava, pri kateri zaradi oblikovne posebnosti ne trpijo fotografska odličnost in zmogljivost. Kot taka je popolna za ljubitelje kakovosti in inovativnih novosti, ki niso pripravljeni sprejeti kompromisov.

Izven okvirjev – Huawei P50 Pocket je zložljiv pametni telefon, ki hkrati zagotavlja napredno zmogljivost. Huawei je namreč vanj vstavil edinstven mehanizem zlaganja oziroma večdimenzionalni centralno nameščen tečaj (Multi-Dimensional Hinge Technology), ki se med odpiranjem naprave dvigne, da ustvari popolnoma raven večji zaslon. Tečaj ni samo robustno izdelan, vzdržljiv in trden, ampak ravno tako zagotavlja, da med polovicama ni špranje, ko je naprava zložena.

Kljub oblikovni posebnosti novi telefon v zloženem stanju v debelino meri le 15,2 mm, v razprtem pa 7,2 mm. Za boljšo uporabniško izkušnjo je opremljen z dvema zaslonoma. Glavni je 17,5-centimetrski (6,9-palčni) prilagodljiv zaslon OLED z razmerjem stranic 21 : 9, gostoto slikovnih pik 442 ppi, sposobnostjo prikaza 1,07 milijarde barv in podporo barvni paleti P3 poskrbi za kinematografsko vizualno izkušnjo. Drugi manjši zaslon na hrbtišču pa je popoln za prikaz izbranega nabora informacij in ga je mogoče zlahka uporabita za upravljanje s predvajanjem glasbe, preverjanje koledarja, fotografiranje oziroma snemanje videa in prikaz obvestil.

Vrhunski v vseh pogledih

Zložen je Huawei P50 Pocket čudovit pripomoček, odprt pa vrhunski pametni telefon z naprednimi funkcijami. Kar zadevo mobilno fotografije je zagotovljena podpora pogona True-Chroma Image ter tehnologij Huawei XD Optics in Huawei XD Fusion Pro, na podlagi katerih je bila razvita matrična kamera Ultra Spectrum.

Huawei P50 Pocket s kapaciteto 4000 mAh nudi tudi dolgo avtonomijo baterije, ki podpira hitro polnjenje Huawei SuperCharge z močjo 40 W, a kljub temu ohranja vitko in elegantno obliko. Vgrajen ima način varovanja zasebnosti (Super Privacy Mode), ki samodejno onemogoči kamere, mikrofon in lokacijske storitve, ko je naprava zložena./LN/Foto: press Huawei/

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s