Planica vas letos spet pričakuje v živo

Planica/Ljubljana, 7. marec 2022 – Letošnji svetovni pokal v smučarskih skokih v Planici, ki bo potekal med 24. in 27. marcem 2022 bo ponovno odprl vrata zvestim navijačem in ljubiteljev naših orlov.

Organizatorji sporočajo, da je unovčevanje vrednotnic za vstopnice treba urediti najkasneje do petka, 18. marca 2022, pri istem prodajalcu vstopnic oz. na istem prodajnem mestu, kjer so bile kupljene vstopnice za FIS svetovno prvenstvo v poletih 2020. Te vrednotnice pa zagotavljajo prednosti pri nakupu novih vstopnic. Velja vedeti, da so organizatorji prireditve vstopnice že posredovali v prodajo, zato velja, če vas po dvoletni »suši« naj slovenska prireditev zanima, da si vstopnice čim prej zagotovite.

Cenik in pogoje nakupa vstopnic za Planico 2022 lahko najdete na spletni strani www.planica.si

Cene vstopnic za stojišča v redni prodaji so ostale enake kot v letu 2020. Zaradi kratkega časovnega roka do prireditve pa letos ni organizirane predprodaje vstopnic. Zato bo za istovrstno vstopnico ob unovčitvi vrednotnice potrebno doplačilo.

Velja vedeti, da vrednotnice ne veljajo kot vstopnice, niti jih na samem prizorišču ne bo možno zamenjati za vstopnice. Za vstop na prizorišče prav tako ne veljajo vstopnice za FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih iz leta 2020, če jih skladno z Zakonom o interventnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic epidemije COVID-19 (ZIUOOPE) niste že zamenjali za vrednotnice.

Kupci, ki ne bodo izkoristili vrednotnic, ali ne bodo izkoristili celotnega zneska prejetih vrednotnic, bodo imeli možnost vračila denarja po 10. aprilu 2022.

Nakup vstopnic je možen na naslednjih prodajnih mestih: Na prodajnih mestih Kompasa – Poslovalnicah Kompasa in M-Holidaysa Spletne rezervacije  www.planica.kompas.si;

Vstopnice je mogoče kupiti tudi na prodajnih mestih Eventima – Spletne rezervacije  ter na bencinskih servisih Petrol po Sloveniji.

Prav je, da se o vsem, kar vas zanima z letošnjim obiskom svetovnega pokala  Planica 2022, seznanite tudi na njihovi spletni strani – Planica 2022./LN

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s