Petal Maps dostopen tudi pomožnem zaslonu Huawei P50 Pocket

Ljubljana, 11. marce 2022 – Huaweieva navigacijska in kartografska storitev Petal Maps je izkoristila zmožnosti inovativnega zložljivega pametnega telefona Huawei P50 Pocket. Zemljevidi Petal namreč po novem prikazujejo oznake za vodenje na okroglem manjšem zaslonu, tudi ko je telefon zložen.

Kot sporočajo iz Huaweia sodelovanje med notranjim in zunanjim pomožnim zaslonom zagotavlja brezhibno uporabo, ne glede na način uporabe zložljivega pametnega telefona Huawei P50 Pocket. Preprost dostop do informacij vodenja prek pomožnega zaslona namreč zemljevidom Petal dodajajo celovitost in priročnost, ki na telefonih z običajno zasnovo ni na voljo.

»Zemljevidi Petal z zmogljivostjo navigacije brez povezave v internet, svežim uporabniškim vmesnikom in celovitimi funkcijami za Huawei pomenijo velik uspeh, ki se kaže v hitri rasti aktivnih uporabnikov,« je dejal dr. Jaime Gonzalo, podpredsednik Huaweieve Mobile Services. »Tehnologija se mora prilagajati uporabniku in ne obratno. Pomembno je, da zemljevidi Petal v celoti izkoristijo velik zaslon, ko je naprava razprta, a tudi, da nadaljujejo vodenje, ko se uporabnik odloči, da jo zloži. Ne da bi bil pri tem prisiljen sklepati kompromise ali da bi bila storitev kakorkoli okrnjena.«

Od uvedbe leta 2020 so zemljevidi Petal zabeležili 14,5 milijona ur navigacijskih storitev, medtem ko zmogljive funkcije, kot so vodenje po voznih pasovih, pametna priporočila poti, razmere na cestah in drugo, uporablja že več kot 35,2 milijona uporabnikov v 166 državah sveta.

Pomožen zaslon na zadnji strani telefona Huawei P50 Pocket je popoln za prikaz izbranega nabora informacij in ga zlahka uporabite za prikaz vremenske napovedi, upravljanje glasbe, preverjanje koledarja in branje obvestil. Uporaben pa je tudi za portretno selfi fotografiranje z zadnjimi kamerami, ki izkoristi vse njihove zmogljivosti s poudarkom na delovanju v slabših svetlobnih razmerah.

Zemljevidi Petal so nameščeni na vseh napravah Huawei, na voljo pa so tudi v trgovinah AppGallery in Play, so še sporočili iz Huaweja,/LN

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s