Ura Huawei Watch GT Runner namenjena tekačem že na voljo tudi v Sloveniji

Ljubljan, 15. marec 2022 – Huawei v Sloveniji predstavlja tekaško pametno uro Huawei Watch GT Runner. Popolnoma nova nosljiva naprava združuje najboljše iz priznane serije Watch GT, a ob tem ponuja tudi nove funkcije, ki se jih bodo razveselili tekači. Z beleženjem podatkov o gibanju in telesnih znakov ura namreč oblikuje učinkovit in na znanstvenih dognanjih podprt načrt treningov.

Pametna ura Huawei Watch GT Runner vključuje novo tehnologijo HuaweiTruSeen 5.0+ z dinamičnim in natančnim spremljanjem srčnega utripa ter nasičenosti kisika v krvi (SpO2) med tekom. Prva »viseča« skrita antena v industriji in dvopasovni satelitski sprejemnik s podporo za pet sistemov pa poskrbita za izredno natančno sledenje v vseh pogojih uporabe.

Poleg zmogljivih strojnih komponent in sposobnosti natančnega spremljanja, sta najbolj težko pričakovani funkciji izračun indeksa tekaških sposobnosti (Running Ability Index – RAI) in samodejno oblikovanje programa vadbe, ki temelji na znanstvenih dognanjih. Prek profesionalnega vadbenega sistema Huawei TruSport ima tekač dostop do poglobljene analize, ki daje splošen vpogled v intenzivnost vadbe, obseg vadbe, čas okrevanja in podobno, medtem ko indeks RAI omogoča objektivno oceno tekaških sposobnosti. Po zaslugi novih zmogljivosti pametne ure Huawei Watch GT Runner bo vsak tekač kmalu dosegel nove osebne rekorde.

Z novo tehnologijo Huawei TruSeen 5.0+ je nova pametna ura najbolj natančna v seriji Watch GT. Poleg tega lahko zabeležene podatke v aplikaciji Zdravje delite z drugimi športnimi aplikacijami za priročnejšo uporabo nosljive ure in primerjanje rezultatov z drugimi tekači. Pametna ura Huawei Watch GT Runner je v Sloveniji na voljo po priporočeni ceni 299 evrov./LN

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s