SPIRIT Slovenija vabi na informativni dan za javni razpis spodbude za raziskovalno-razvojne projekte NOO

Ljubljana, 18. marca 2022 – Javna agencija SPIRIT Slovenija pripravlja informativni dan za Javni razpis – Spodbude za raziskovalno-razvojne projekte NOO. Gre za prvega iz svežnja ukrepov, ki jih bo v okviru nacionalnega Načrta za okrevanje in odpornost izvajala agencija.

Informativni dan bo potekal v hibridni obliki, v četrtek, 24. marca 2022, od 10.00 do 11.30 ure, udeleženci ga bodo lahko spremljali v živo v Austria Trend Hotelu v Ljubljani (dvorana Janus) ter preko spleta na Zoom platformi.
Cilj Javnega razpisa Spodbude za raziskovalno-razvojne projekte NOO je sofinanciranje najmanj 95 raziskovalno-razvojnih projektov konzorcijev podjetij, ki so usmerjeni v zeleni prehod in krožno gospodarstvo. S tem želi agencija prispevati k zelenemu prehodu, povečanju vlaganj v raziskave in razvoj ter povečanju produktivnosti in konkurenčnosti gospodarstva.
Na voljo je 45 milijonov evrov, višina subvencije za posamezni projekt bo znašala do največ 300.000 evrov. Spletna aplikacija za oddajo vlog bo odprta v kratkem, točen datum bo SPIRIT Slovenija objavila na svoji spletni strani – TU AKTIVNA.
Na informativnem dnevu, ki je namenjen potencialnim prijaviteljem, bo podrobno predstavljen javni razpis, pogoji za kandidiranje, merila za ocenjevanje ter vloga in način prijave, predstavniki SPIRIT Slovenija pa bodo odgovarjali na vprašanja udeležencev.
Za udeležbo na dogodku je obvezna prijava. Prijavni obrazec za udeležbo na fizičnem dogodku je na voljo tukaj, preko spleta pa tukaj. Prijave zbiramo do vključno 22. 3. 2022, prijave na fizičnem dogodku so možne do zapolnitve razpoložljivih mest. Več informacij o javnem razpisu na tej POVEZAVI./LN

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s