Na velika plata prihaja srhljivka Rešilec

Ljubljana, 25. marec 2022 – Novi film Michaela Baya z naslovom Rešilec je po Parizu premiero doživel tudi v Londonu in Berlinu. Premiernih projekcij so se udeležili glavni igralci Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II in Eiza González ter režiser Michael Bay in producent Bradley J. Fischer, vsi pa so poželi navdušenje.

Prav tako so prvi obiskovalci uživali v novi akcijski srhljivki, ki razkriva zgodbo dveh bratov, ki po bančnem ropu skupaj z reševalko v reševalnem vozilu bežita po losangeleških ulicah predpolicisti. Pri nas si bomo srhljivko ogledali prihodnji tedenod 31. marca daljepremierno pa že dan prej vljubljanskem Koloseju.

Srhljivka Rešilec trem ljudem na ulicah Los Angelesa spremeni življenje za vedno, potem ko roparja po neuspešni akciji ukradeta reševalno vozilo. V glavnih vlogah bratov in reševalke zaigrajo Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II in Eiza González, na režiserski stolček vratolomnega trilerja je sedel Michael Bay, ki sodeluje tudi kot producent. Scenarij, ki temelji po izvirni zgodbi in scenariju za danski triler Ambulancen iz leta 2005, je napisal Chris Fedak.

IGRALSKA ZASEDBA: Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II, Eiza González

REŽIJA: Michael Bay

SCENARIJ: Chris Fedak

PO IZVIRNI ZGODBI IN SCENARIJU za danski film Ambulancen iz leta 2005, avtorjev Lauritsa Muncha-Petersena in Larsa Andreasa Pedersena

PRODUCENTI: Michael Bay, Bradley J. Fischer, James Vanderbilt, William Sherak, Ian Bryce

Zdaj veste! Če ste željni srhljivk, si boste zagotovo ogledali film Reševalce in uživali v novi akcijski srhljivki, ki, kot rečeno 31. marca prihaja na velika platna tudi pri nas./LN/KARANTANIJA CINEMAS/

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s