Podeljene nagrade zmagovalcem izbora Naj Digi 2022

Ljubljana, 31.3.2022 –  S pomočjo bralcev Siol.net in strokovne žirije so pri Siol.net zaključili že tretjega v nizu izborov Naj Digi. Predstavnikom zmagovalnih znamk, ki so se v letošnjem izboru s svojimi napravami in storitvami povzpele na zmagovalna mesta, so danes podelili simbolične nagrade in jim čestitali za njihovo priljubljenost. 

Bralci Siol.net so izbirali naj digitalne naprave in naj trgovino z mobilnimi pripomočki

Letos so v izboru Naj Digi izmed nabora digitalnih naprav, ki so jih kot svoje najljubše predlagali bralci Siol.net, izbirali tiste, ki so v preteklem letu najbolj navdušile v treh kategorijah: med pametnimi telefoni, slušalkami in pametnimi urami. O zmagovalcih vseh treh kategorij so z večinskim deležem glasov odločali bralci Siol.net, ki so prispevali 80 odstotkov vseh točk, preostalih 20 odstotkov točk  pa je prišlo od strokovne žirije, kjer so svoje favorite izbrali trije predstavniki slovenskih mobilnih operaterjev in predstavnik uredništva rubrike Digisvet na Siol.net. Izbira naj trgovine z mobilnimi dodatki pa je bil v celoti prepuščena bralcem.

Absolutni zmagovalec izbora digitalnih naprav v vseh kategorijah je tudi letos blagovna znamka Samsung. Svoje najljubše pametne telefone preteklega leta so bralci Siol.net predlagali glede na tri lastnosti, in sicer tistega, ki po njihovem mnenju pomeni najboljši nakup, najzmogljivejšega in tistega z najboljšo kamero. Po seštetju glasov bralcev in komisije je na prvo mesto v prav vseh treh kategorijah popeljalo  Samsungove telefone. Samsung pa je slavil tudi v preostalih dveh kategorijah. Njegovi napravi sta namreč zasedli zmagovalni mesti tudi v kategoriji slušalk in pametnih ur. 

Urednik Digisveta na Siol.net Srdjan Cvijetovič je na današnji podelitvi tako vseh pet nagrad za Naj Digi naprave predal v roke predstavnikov blagovne znamke Samsung. Sprejeli so jih vodja mobilne telefonije pri družbi Samsung Slovenija Bernard Purkart, vodja trženja pri Samsungu Slovenija Tomaž Semič in vodja odnosov z javnostmi pri Samsungu za vso jadransko regijo, Marijana Brdovnik.

Tudi letos so tako bralci ostali zvesti svoji najljubši prodajalni z mobilnimi pripomočki in na prvo mesto med njimi postavili e-trgovino Telekoma Slovenije. Čestitke ob zmagi in nagrado so predali direktorju razvoja produktov in storitev pri Telekomu Slovenije, Simonu Slonjšku

Tako so videti letošnje zmagovalne stopničke naprav Naj Digi:

Pametni telefon – najboljši nakup

1. Samsung Galaxy S21 FE 5G 

2. Samsung Galaxy A51 

3. Xiaomi Redmi Note 10 Pro 

Najzmogljivejši mobitel

1. Samsung Galaxy S21 Ultra 

2, Samsung Galaxy Z Fold3 

3. Apple iPhone 13 Pro 

Pametni telefon – najboljša mobilna kamera

1. Samsung Galaxy S21 Ultra 

2, Apple iPhone 13 Pro 

3. Xiaomi 11T Pro 

Slušalke

Pametna ura

1. Samsung Galaxy Watch 4 

2, Huawei Watch GT 3 

3. Apple Watch 7 

Za najboljšo trgovino z mobilnimi pripomočki so bralci izbrali Telekomovo trgovino

Po izboru bralcev Siol.net so prva tri mesta med najljubšimi trgovinami z mobilnimi dodatki zasedli:

1. E-trgovina Telekoma Slovenije 

2, Big Bang 

3. Gizzmo.si

Izbor za Naj Digi tudi naslednje leto

Ko so še sporočili iz Siol.net bodo tudi v naslednjem letu v njihovem uredništvu Digisveta na organizirali izbor za Naj Digi naprave./LN/SIOL:NET/

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s