V stranki SAB velika sprememba, Bratuškovo naj bi zamenjal Marko Bandelli

Ljubljana, 1. april 2022 – Iz virov blizu stranke SAB smo ekskluzivno izvedeti, da se je ustanoviteljica stranke – Stranke Alenke Bratušek (SAB) – Alenka Bratušek odločila, da vodenje stranke prepusti najzvestejšemu članu Marku Bandelliju.

Kot pravi naš vir, naj bi se Bratuševa za takšno potezo odločila potem, ko je uvidela, da bi Bandelli znal privabiti več volivcev, ki naj bi vse bolj cenili njegovo neposrednost in predstavitev ciljev, ki jih stranka SAB zagovarja.

Naš vir še pravi, da naj bi se Bratuškova, ki bo postala častna predsednica, predvsem ukvarjala z mednarodno razpoznavnostjo stranke in  povezami s tujino.

Glavni odbor stranke naj bi o tej predlogu Bratuškove odločal še danes, še pravi naš vir. No, morda je razlog za takšno odločitev Bratuškove tudi ta, da njeni stranki SAB ankete ne napovedujejo vstopa v DZ.

Znani analitik, ki smo ga vprašali za mnenje o tej potezi stranke SAB nam je povedal, da se mu zdi primerna, saj bi po njegovem mnenju Bandelli s svojim neposrednim nastopom na soočanjih stranki lahko zagotovil večje število glasov, kot sedanje karizmatična, a javnih nastopih ne prav vešča predsednica SAB.

No, vse naj bi bilo jasno še danes, ko naj bi o tej nekoliko nenavadni odločitvi Bratuškove odločil glavni odbor stranke. Kašna ta bo, bomo s pomočjo našega vira, javnost takoj obvestili/LN/ Fotografije arhivske/#ljnovice/

Dopolnilo objave, ob 15:00 – Žal, ko sporoča naš (ne)zanesljivi vir gospod Marko Bandelli znameniti slovenski podjetnik in politik, član SAB – Stranka Alenke Bratušek ne bo postal predsednik stranke, kot smo to objavili kot posebno novico. Je pa res, da je danes 1. APRIL in je gospod Bandelli izvisel iz navedenega razloga.

Upati je, da ga naša novica ne bo prizadela preveč in ne bo spet jokal kot takrat, ko so ga leta 2018 nogirali kot ministra. Se spomnite kaj je takrat jokajoč izjavil zbranim novinarjem »Ali niste dovolj očrnili moje družine, mojih otrok in mene?« Mi vas nismo gospod Bandelli – pač niste imeli sreče, ker je 1. april.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s