Leto dni popolnoma brez skrbi v primeru razbitja zaslona vašega telefona; A…?

Ljubljana, 8. april 2022 – Kot je znano je pametni telefon Huawei nova 9 SE je že na voljo v slovenskih trgovinah. Ko sporočajo iz Huaweija , če se zanj odločite do 28. junija letošnjega leta pa vam pripada še brezplačna 12-mesečna zaščita zaslona pred poškodbami.

Če se nesreča pripeti v času veljavnega obdobja zaščite zaslona pred poškodbami in se zaslon poškoduje zaradi stiska, trka ali padca, lahko originalni sklop zaslona enkrat brezplačno zamenjate brez dodatnih stroškov. Pri tem Huawei jamči strokovnost popravila in 100-odstotno uporabo originalnih delov.

Ugodnost je na voljo ob registraciji naprave v storitvi MyHuawei v roku 30 dni od nakupa pri pooblaščenem prodajalcu. Postopek je izredno preprosto in hiter. Odprete aplikacijo MyHuawei, ki je že nameščena na vašem novem pametnem telefonu, v njej poiščite pasico z omenjenim jamstvom in nato v naslednjem koraku tega še zahtevate. Po uspešnem zaključku registracije boste najmanj eno leto mirneje spali, kajti tudi v primeru razbitja zaslona uporabnost novega telefona ne bo okrnjena.

Kot pravijo poznavalci pametni telefon Huawei nova 9 SE navdušuje s 17,2-centimetrskim (6,78-palčnim) in 90-herčnim zaslonom, ki se zaradi hitrega osveževanja izredno dobro obnese med gledanjem videa in igranjem iger. Poleg tega 270-herčno vzorčenje dotika omogoča izredno gladko in tekočo izkušnjo uporabe. Zaslon podpira barvno paleto P3 in nudi celovit prikaz neverjetnih barv, kar je še posebej opazno med gledanjem filmov in dokumentarcev o naravi. 

12-mesečna zaščita zaslona pred poškodbami velja za pametne telefone Huawei nova 9 SE kupljene med 28. 3 in 28. 6. 2022 ob predhodni registraciji v storitvi MyHuawei. 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s