LMŠ je tudi uradno potrdil pogoje za nakup Šarčevega ministrskega mesta v Golobovi vladi

Ljubljana, 13. maja – Kot poroča STA, je izvršni odbor stranke – Lista Marjana Šarca (LMŠ) sprejel sklep, s katerim svetu stranke predlaga, da podpre predlog Gibanja Svoboda za združevanje socialno-liberalnih strank.

Ob tem je bilo dano pooblastilo predsedniku LMŠ – Marjanu Šarcu, da lahko podpiše ustrezne dokumente za začetek postopka priključitve LMŠ h Golobovi stranki Gibanje Svoboda.

Za vodenje postopkov združevanja LMŠ s stranko Roberta Goloba – Gibanje Svoboda pa je izvršni odbor pooblastil dozdajšnjega vodjo poslancev LMŠ (to je bil do današnjega dne, 13. maja 2022) Braneta Golubovića.

Torej, LMŠ je tako izpolnila obvezo, s katero je Marjan Šarec lahko postal minister v kvoti stranke Gibanja Slovenija. Drugače rečeno, Marjan Šarec si je s »prodajo« lastne stranke zagotovil ministrsko mesto.

Kdaj bo svojo stranko SAB – Stranka Alenke Bratušek Golobu prodala Bratuškova, prav tako za ministrski stolček in za nekaj kadrovskih mest na »klopcah« v Golobovi vladi, kar pa še ni znano./LN/Foto: arhiv LN/

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s