Povabilo na poletne prireditve v Muzejsko četrt…

Ljubljana/Dunaj, 23. maj 2022 – Iz Muzejske četrti sporočajo, da bo po dveh letih vse tako, kot je bilo nekoč. No, da vas ne bi zavajali predolgo, ne gre za našo Muzejsko četrt ob Metelkovi, ampak Muzejska četrt (Museumsquartier) na Dunaju.

Torej, če boste od 12. junija na Dunaju, ste vabljeni, da spoznate, kako na oni senčni strani Alp, znajo ponuditi kulturo. Kot sporočajo z Dunaja, bo v Muzejski četrti (Museumsquartier) vsak dan, od poldneva naprej, na sporedu marsikaj za mlade in stare. Z živim koncertom pa bodo večere popestrili z glasbenimi nastopi različnih glasbenih ustvarjalcev za vse okuse.

V tem kratkem povabilu predlagajo, da spakirate vse, kar je potrebno in s prijatelji pridite na Dunaj, kjer vas čaka veliko zanimivega. Podrobnosti, kakšen program so pripravili, pa si boste sproti lahko ogledali na tej povezavi – Museumsquartier.

No, ker ponujajo res zanimiv kulturni program, vam obljubljamo, da se vam bomo tudi mi javili iz Muzejske četrti (Museumsquartier), in to kar v živo.

Saj bi se vam pred tem tudi iz Ljubljane, a je težava tam, da je v ljubljanski muzejski četrti Metelkova pravo mrtvilo./LN/  

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s