Foto – potepanje po državi, ki jo večina od vas pozna, a je ne pozna…

Ljubljana, 2. oktober 2022 – Tokrat smo se odločili, da vam nedeljsko popoldne popestrimo s t.i. foto – potepanjem po zanimivi državi.

Državi, ki jo velika večina od vas dobro pozna, a zagotovo ne pozna njene zgodovine in lepot, ki jih ta ponuja svojim obiskovalcem, če jo obiščejo. Prepričani smo tudi, da bi vas večina “zmrznila”, če bi vas anketirali le z fotografijami, s katerimi jo v tej res mini fotoreportaži predstavljamo.

Naj vam izdamo še to, da gre za državo, ki  ima dolgo zgodovino s pomembnim prispevkom k umetnosti, glasbi, literaturi, športu, znanosti in tehniki, še kaj bi lahko dodali.

In kaj smo želeli s to fotoreportažo pokazati? To, da je vredno spoznavati sveta okoli sebe, in to ne le skozi ozko lokalno lino, ki nam jo nastavijo drugi.

Pa še to! Reportaža predstavlja lepote države, njene krajine, objektov in zgodovine, ki pa tokrat ni predstavljena skozi odsev z dodatkom učinkom preko političnih leč.

Torej! To je bil poglavitni namen našega foto – potepanja (res mini potepanja) po državi, ki jo večina od vas pozna, a je ne pozna.

In to so posnetki, ki so ponesti v državi…..?/LN/Fotografije so avtorsko zaščitene in uporabljene le za to objavo/

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s