Znani nagrajenci na 48. Dnevih slovenskih pravnikov

Portorož, 10. oktobra 2022 – Znani so nagrajenci na 48. Dnevih slovenskih pravnikov, ki jih organizirajo Zveza društev pravnikov Slovenije, Zveza društev za gospodarsko pravo Slovenije in družba LEXPERA (GV Založba).

Kot so sporočili iz družbe LEXPERA (GV Založba) Zveza društev pravnikov Slovenije že 22 let na podlagi javnega razpisa pravnikom podeljuje priznanja za njihovo delo in dosežke. Priznanja je v Portorožu podelila predsednica Zveze društev za gospodarsko pravo Slovenije, dr. Etelka Korpič Horvat.

Priznanje za življenjsko delo sta prejela Hinko Jenull in Rado Race, priznanje za pravnika leta dr. Jurij Toplak, priznanje mladi pravnici dr. Andreja Kržič Bogataj, priznanje za delo v Zvezi ali njenih članih pa Bojan Žunič.

Dnevi slovenskih pravnikov, tokrat že oseminštirideseti, so največje vsakoletno pravniško srečanje. S svojimi prispevki v 7 sekcijah in na okrogli mizi sodeluje 50 uglednih strokovnjakov. Obravnavali bodo najaktualnejše teme z različnih pravnih področij. Slavnostna govornica na otvoritvi letošnjega srečanja je bila ministrica za pravosodje, dr. Dominika Švarc Pipan./LN/ Foto: press LEXPERA/

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s