O strani

LJUBLJANSKE NOVICE – SLOVENSKE ELEKTRONSKE NOVICE

LJUBLJANSKE NOVICE je mednarodno zaščitena blagovna znamka pri Uradu za intelektualno zaščito Republike Slovenije – Registrska številka:9570879; Datum registracije: 06.03.1997; Velja do: 12.07.2025; Nicejska klasifikacija: 16, 35, 38; Dunajska klasifikacija: 7.5.5-8-15; 27.5.1-7-11-15. Imetnik blagovne znamke: JANEZ TEMLIN, 1000 Ljubljana, SI (Slovenija), p.p. 4390. Uradni in edini kontakti uredništva: Telefon: ++386(0)31 550716; Elektronska naslova:info@ljnovice.com; janez.temlin@ljnovice.com ali janez.temlin@gmail.com Uredniška vsebina: vsebine s področja Slovenije, Kulture, politike, turizma in športa ter vsebin za Slovence po svetu. Urejajo: Janez Temlin urednik (član IFJ Card Namber: SL 7724 in član DSN št.:0241) in pooblaščeni sodelavci, ki se edini smejo izdajati, kot sodelavca Ljubljanskih novic, in sicer so to: Dr. Tomaž Amon tomaz.amon@bioanim.com, Marko Lavrenčič marko@lavrencic.si in Alenka T. Seme alenka@ljnovice.com LJUBLJANSKE NOVICE imajo registrirane naslednje domene:ljnovice.si; ljnovice.eu; ljubljanskenovice.si; ljubljanskenovice.eu; ljnovice.com Kontakti: info@ljnovice.com;janez.temlin@ljnovice.com Telefon: ++38631550716

Facebook: https://www.facebook.com/LjubljanskeNovice/
Twitter: https://twitter.com/ljnovice1995

Posebno sporočilo komentatorjem na naši strani Ljubljanske novice (vse domene), FB strani Ljubljanskih novic in Twitterju: Uredniška politika je taka, da se komentarje, ki javno vzpodbujajo sovraštvo, nasilje ali vzpodbujajo nestrpnost brišemo brez predhodnega opozorila /Kazenski zakonik (KZ-1-NPB4); čistopis/.

KODEKS NOVINARJEV SLOVENIJE – Izhajajoč iz svobode izražanja in pravice do informacij javnega značaja kot temeljnih človekovih pravic in svoboščin, ki jih zagotavljajo ustava in mednarodni dokumenti s področja varstva človekovih pravic, ter iz načel Münchenske deklaracije, novinarji Slovenije, združeni v Društvu novinarjev Slovenije in Sindikatu novinarjev Slovenije, sprejeli dopolnilo kodeksa, kot opredeljeno na aktivni povezavi. 

Kot člani društva se zavezujemo, da bomo kodeks na spletnem dnevniku – Ljubljanske novice, kot člani društva v celoti uveljavljali in upoštevali pri svojih objavah.