Damjan obljublja konstruktivno nezaupnico proti sedanji vladi do božiča, do katerega, ni povedal

Ljubljana, 24. november 2020 – Pobudnik koalicije KUL (kratica za politično Koalicijo ustavnega loka), ki jo je »sestavil« Jože P. Damijan, je včeraj, 23. novembra, na interaktivni predstavitvi povedal, da upa, da bodo konstruktivno nezaupnico proti sedanji vladi lahko vložili do božiča. 

No, ob tem je Damijan na »odmevni« predstavitvi, ki jo je aktivno spremljalo 452 ljudi, skupaj z novinarji nekaterih medijev, ki so njegov nastop spremljali po službeni dolžnosti, javnosti v sodelovanju s svojimi političnimi podporniki, Marjanom Šarcem (LMŠ), Tanjo Fajon (SD), Luko Mescem (Levica) in Alenko Bratušek (SAB) sporočil, da bodo konstruktivno nezaupnico proti sedanji vladi vložili, ko bodo imeli 46 poslanskih glasov.

Velja pa vedeti, da jih potrebujejo še sedem, saj jih sami zdaj skupaj premorejo le 39. A samooklicani mandatar pravi, da bi se razliko dalo »nabrati« do božiča.

Je pa res, da Damijan ni povedal do katerega božiča? No, če KUL čaka na vrnitev Erjavca na čelo stranke DeSUS, velja dodati, da mu ta res lahko primakne 5 glasov.

No, če KUL čaka na vrnitev Erjavca na čelo stranke DeSUS, velja dodati, da mu ta res lahko primakne 5 glasov. A Damijan s podaniki mora vedeti, da Karel Erjavec ni Božiček, ki nosi darila zastonj. Namreč, on je vedno zahteval nadomestilo za darila, ki jih bo prinesel in to zase!

Torej, potrebno bo biti zelo prijazen, naprej do Erjavca in njegovih podanikov (seveda, če Erjavec zmaga na kongresu DeSUS) in nato napisati še kar nekaj prošenj Božičku, da ta za KUL-u preko dimnika “stlači” še dva poslanca./Pripravil: Janez Temlin/Foto: arhiv LN

Leave a Reply