Že ta teden ste lahko udeleženi v novi akcijski avanturi z naslovom Snake Eyes

Ljubljana, 19. julij 2021 – Vsak bojevnik ima svoj začetek. Ta teden se bo na velikih platnih začela pustolovščina bojevnika, ki se pridruži japonskemu klanu in njegovo potovanje se tako šele začne, v novi akcijski avanturi z naslovom Snake Eyes. Kako se bo pustolovščina bojevnika odvijala pa si boste lahko ogledali od 22. julija 2021. Se razume, da v kinematografih.

Da se bo na velikih platnih začela pustolovščina bojevnika so poskrbeli: Paramount Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, Skydance Present v sodelovanju s podjetjem Hasbro predstavljajo fantazijsko avanturo, ki jo je režiral Robert Schwentke. V glavni vlogi zaigra Henry Golding (ki smo ga nazadnje lahko občudovali v komični drami Last Christmas). Posneto na podlagi ikoničnega lika G.I. Joe v Snake Eyes zaigrajo tudi Andrew Koji, Úrsula Corberó, Samara Weaving, Haruka Abe, Tahehiro Hira in Iko Uwais.

O ZGODBI: V akcijski fantazijski avanturi zaigra Henry Golding kot Snake Eyes. Je vztrajni samotar, ki ga medse sprejme starodavni japonski klan, po imenu Arashikage, potem ko je rešil življenje njihovemu dediču. Po prihodu na Japonsko Arashikage nauči Snake Eyes veščin ninja bojevnikov, obenem pa mu nudi nekaj, po čemer je dolgo hrepenel – dom. Ko pa se bodo razkrile njegove skrivnosti iz preteklosti, bosta na preizkušnji Snakovi čast in zvestoba, pa čeprav to pomeni, da lahko izgubi zaupanje bližnjih.

IGRALSKA ZASEDBA: Henry Golding, Andrew Koji, Úrsula Corberó, Samara Weaving, Haruka Abe, Takehiro Hira, Peter Mensah, Iko Uwais

REŽIJA: Robert Schwentke

SCENARIJ: Evan Spiliotopoulos, Anna Waterhouse, Joe Shrapnel

ZGODBA: Evan Spiliotopoulos

PO LIKIH: Hasbro’s G.I. JOE®

PRODUCENTI: Brian Goldner, Erik Howsam, Lorenzo di Bonaventura

IZVRŠNI PRODUCENTI: David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Jeff G. Waxman, Greg Mooradian/Objavo pripravila Alenka T. Seme/Materiali za objavo: press – Karantanija Cinemas

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s