Še en dokaz majhnosti in dvoličnosti izbranke »ljudstva«

Ljubljana, 13. novembra 2021 – Poslanka Janja Sluga, to je tista poslanka, ki ves čas, odkar je pobegnila iz SMC in je zdaj t. i. nepovezana poslanka, napada vlado, in sicer, da ta noče sprejeti dejstva, da je v tej državi na oblasti ljudstvo. Ob tem pa je zanimivo to, da ta ista Janja Sluga, zdaj s svojimi dejanji dokazuje, da naj se ve, da tudi ona sodi nad ljudstvo.

Zakaj ta trditev? To je fotografija, povzeta iz njenega twiter profila poslanke na kateri Janja Sluga prikazuje, kako prejema injekcijo za zaščito proti gripi. Upati je, da naivna poslanka ne misli, da je s tem posnetkom spodbudila državljane, da se, naj se tudi oni cepijo.

Ravno nasprotno! Poslanka Janja Sluga s tem posnetkom dokazuje, da žali ljudi, ki morajo čakati na cepljene (za covid in gripo) pred zabojniki, medtem ko “gospo” poslanko zdravstveno osebje cepi kar v Državnem zboru.

Vidite, to je še en dokaz več majhnosti in dvoličnosti t.i. izbrancev ljudstva, v tem primeru, pa ne samo v tem, s strani poslanke Janje Sluga.

No, da ne bo pomote. Kar nekaj poslancev Državnega zbora si kot omenjena Janja Sluga, omišlja, da so oni nad ljudstvom. To velja, tako za leve kot desne “izbrance” strank, ki pa si omišljajo, da so oni izbranci ljudstva, čeprav so si stolček v državnem zboru zagotovili le kot kimavci stranke!/Janez Temlin/Foto: twiter J. Sloga/LN

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s