Kljub odpovedi tekmovanja na 63. Pokalu Vitranc največji slovenski Après ski bo

Kranjska Gora, 7. marec 2024 – Po odpovedi vseh tekmovanj na 63. Pokalu Vitranc organizatorji sporočajo, da bodo kljub temu pripravili večerno zabavo, največji slovenski Après ski.

Spremljevalni program 63. Pokala Vitranc torej bo! Kot sporočajo, bodo tako v soboto zvečer in v noči na nedeljo pripravili program, a so tudi tega zaradi vremena prestavili v dvorano Vitranc, kjer bodo obiskovalci lahko na suhem uživali ob dogodku, ter se veselili nastopajočim. Zabavali pa jih bodo Čuki, ki bodo s Sankaško polko pripeljali do večernega vrhunca, ko si bodo pozno v noč na odru sledili še nastopi Natalija Verboten, Dejan Dogaja, Kingston, SKaTER, Špela Grošelj, Miran Rudan in drugih.

Luka Vrančič, v.d. direktorja TIC Kranjska Gora je povedal: »Kljub odpovedi tekmovanja, so v Kranjski Gori preostale namestitvene kapacitete polne, zato se nam zdi pomembno, da teh gostov ne zapostavimo in pripravimo Après ski, ki se ga bodo še dolgo spominjali in zaradi katerega se morda vrnejo prihodnje leto. Najboljši gost je namreč gost, ki se vrača. Vabilo v Kranjsko Goro je s tem odprto tudi vsem, zabave željnim Slovenkam in Slovencem.«

Torej, če se ne boste mogli v Kranjski gori ta konec tedna ogledati nastop najboljših smučarjev na svetu, se pa boste vsaj lahko zabavali. To pa pomeni, da bodo organizatorji 63. Pokala Vitranc zagotovili vsaj nekaj vzdušja, ki ga izjemi športni dogodek zagotavlja./A.T.S.

Leave a Reply