Pokal Vitranc vrača kupnino kupcem vstopnic

Kranjska Gora, 11. marec 2024 – Zaradi odpovedi vseh tekem svetovnega pokala v alpskem smučanju za moške skupaj z uradnim prodajalcem vstopnic, družbo Eventim, organizatorji Pokala Vitranc vračajo kupnino vsem, ki so kupili vstopnice.

Kupcem vstopnic na spletu dodatnih informacij ni potrebno pošiljati, saj se vračila kupnine uredijo avtomatsko. Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo). V primeru plačila preko Valu ali predplačila, pa se vračilo uredi z nakazilom. V tem primeru naj kupci vstopnic preko spleta na info@eventim.si sporočijo njihove podatke, številko naročila in številko TRR računa, družba Eventim pa bo uredila nakazilo.

Kupci vstopnic na prodajnih mestih pa naj se oglasijo na prodajnem mestu kjer so kupili vstopnice. S seboj morajo prinesti originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen v primeru nakupa na bencinskih servisih Petrol, kjer je možno za vračilo denarja obiskati najbližji Petrolov bencinski servis).

Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na prodajnih mestih Eventim: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, bodo povračilo prejeli z nakazilom na njihov osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite je potrebno poslati podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko kupčevega TRR.

Pokal Vitranc se vsem kupcem vstopnic opravičuje za nevšečnosti. Organizatorji bi si veliko bolj želeli odličnega navijaškega vzdušja pod vznožjem vitranške strmine, zato vsem kupcem vstopnic kličejo na snidenje prihodnje leto./LN/Vir:Pokal Vitranc/

Leave a Reply