Planica jutri, 24. marca 2024 v znamenju finala FIS, in v znamenju PETRA PREVCA

Planica, 23. Marec 2024 – To nedeljo, 24. marca 2024, se bo v Planici domača in mednarodna javnost poklonila slovenskemu športnemu junaku Petru Prevcu, ki bo na jutrišnji tekmi, pred domačimi navijači, prijatelji in družino opravil zadnji skok v finalni seriji FIS finala svetovnega pokala v smučarskih skokih in poletih.

Pisala se bo zgodovina! Navijači v Planici in pred televizijskimi ekrani, ne samo v Sloveniji, bodo lahko spremljali Petrov zadnji skok in spektakel “Hvala, Peter”, ki ga je omogočila Zavarovalnica Triglav.

Zvečer pa se bodo v Kranjski Gori na posebni slovesnosti Petru poklonili njegovi najbližji, prijatelji, smučarska družina in zvesti sopotniki. Nedelja bo nabita s čustvi, solzami sreče, iskrenega veselja in številnimi presenečenji.

Slovenske zastave bodo jutri v Planici plapolale visoko in ponosno. V čast enemu in edinemu – Petru Prevcu. Torej! Jutri velja biti v Planici in se z dvignjenimi trobojnicami posloviti od našega izjemnega športnika.

NEDELJA, 24. 3. 2024 – POSAMIČNA TEKMA IN SLOVO OD PETRA PREVCA

8.30 Poskusna serija

9.30 Prva serija –Finalna serija

Sledi: Razglasitev dnevnih zmagovalcev in zmagovalca v seštevku Planica 7

Razglasitev zmagovalcev sezone v skupnih seštevkih FIS svetovnega pokala v smučarskih skokih in smučarskih poletih ter v pokalu narodov./ATS/

Leave a Reply