Anina zvezdica in Spar Slovenija za lepše praznike družin v stiski

Ana in njene zvezdice

Anina zvezdica in Spar Slovenija že sedmo leto zapored sodelujeta v praznični akciji »Podaj svojo dlan«, v kateri bosta z zbiranjem hrane družinam v stiski polepšala božično-novoletni čas. Spar Slovenija je v sklopu akcije Anini zvezdici predal tudi donacijo izdelkov v vrednosti 7.500 evrov.

Tradicionalna decembrska akcija, ki poteka v organizaciji Anine zvezdice in podjetja Spar Slovenija, je tudi letos namenjena pomoči družinam v stiski, ki pomanjkanje najbolj občutijo prav med prazniki. V središču dobrodelnosti je tokrat praznični duh, ki vsako leto poskrbi za združevanje ljudi in spodbujanje vrednot solidarnosti ter medsebojnega povezovanja.

Ana in njene zvezdice

Cilj vsakoletne akcije, ki letos poteka do 31. 12. 2018, je zbrati čim več hrane z daljšim rokom uporabe in obdariti čim večje število socialno ogroženih družin. K dobrodelni akciji Spar vabi tudi svoje kupce, ki hrano lahko donirajo v zbiralnih vozičkih v vseh trgovinah Spar in Interspar ter v vseh skladiščih Anine zvezdice (Ljubljana, Trbovlje, Radovljica, Kamnik, Murska Sobota).

Pobudnica projekta Ana Lukner Roljič spodbuja, da stopimo skupaj za dober namen: »Praznični čas nas še dodatno opomni, da si moramo pomagati in decembrsko vzdušje pričarati tudi tistim, ki živijo v pomanjkanju. Izjemno vesela sem, da s Sparom Slovenija že sedmo leto zapored družinam lepšamo praznike. Solidarnost in pozitivna dela zbližujejo ljudi, kar je v tem času še posebej pomembno – skupaj namreč lahko naredimo ogromno ter mnogim pričaramo nasmeh na obraz.«

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s