Ali Samsung pripravlja presenečenje za konkurente?

Že nekaj časa krožijo novice, da Korejci pripravljajo presenečenje za svoje konkurente, no pa tudi za uporabnike. To naj bi bil Samsung Galaxy S11. Uradne informacije o novosti naj bi bile znane februarja, ko naj bi Samsung novost tudi uradno predstavil.

Že Zdaj pa se govori, da bo Samsung predstavil telefon, ki naj bi po zmogljivosti zlahka prekašala konkurenco, predvsem pa pametne mobilne telefone iPhone konkurenčnega podjetja Apple.

Kot vse kaže, bo novi pametni mobilni telefon Samsunga Galaxy S11 (razvojni model SM-G416U) primeren tudi za ljubitelje digitalne fotografije, saj bo ponujal kar petkratno optično povečavo, slikovno tipalo pa naj bi zmoglo ločljivost kar 108 milijonov slikovnih točk. Ta se bo brez težav prikupil tudi ljubiteljem večpredstavnostnih vsebin, saj bo opremljen z zaslonom z razmerjem stranic 20 proti 9. Zdajšnja modela Galaxy S10 in Galaxy Note 10 pa sta opremljena z zaslonom z razmerjem stranic 19 proti 9.

Kot je poročal portal XDA Developers, so izboljšave našli predvsem v programski aplikaciji kamere, ki bo del novega uporabniškega vmesnika One UI 2.0. Zaznali so tudi nove načine snemanja, med katerimi so tudi Director’s ViewNight HyperlapseSingle Take Photoin Vertical Panorama.

No, počakajmo! Vedeti pa velja, da tudi konkurenti ne spijo na lovorikah. A vsi ponudniki telefonov se morajo zavedeti, da tudi kupci ne spijo na denarju, kar ob lansiranju različni novosti, kjer je v ozadju zaslužek, velja vedeti./LN

Leave a Reply