ALEJA in Kino Bežigrad obljubljata brezplačne kino večere

Ljubljan, 11. junij 2021 – Na ozeleneli strehi nakupovalnega središča ALEJA v Šiški bo poleti poleg zvezd vsako sredo zažarel tudi kino projektor. Kot sporočajo iz Kina Gledališča Bežigrad, si bodo ljubitelji kina na prostem, ponovno gledali nekaj filmov, no, če smo natančni trenutno tri.

Tako si bodo že prednji teden lahko ogledali tri uspešnice. V sredo, 16. junija, bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji brzine in avtomobilov, saj se bo na velikem platnu v filmu Hitri in drzni 9 ponovno združila vsem dobro poznana veličastna dirkaška ekipa. V sredo, 23. junija, sledi akcijska komedija Varuj mi ženo, v katerem se kot kaskaderka Salme Hayek pojavi tudi naša Tjaša Perko. V sredo, 30. junija, pa bo veliko platno osvetlila še risana animacija Krudovi: Nova doba in poskrbela za živahno uverturo v poletne počitnice. Filmske projekcije nad mestom bodo pospremili zabavni dogodki, ki bodo navdušili vse starostne skupine.

Nakupovalno središče ALEJA bo poskrbelo, da bodo obiskovalci v filmih uživali povsem BREZPLAČNO, vstopnice pa si bo moč zagotoviti na njihovi info točki v prvem nadstropju. Vstop z brezplačnimi vstopnicami bo obiskovalcem omogočen samo med 19.00 in 20.00. Na prizorišču bodo na izposojo na voljo tudi ležalniki.  

Ob tem še velja vedeti, da število vstopnic v skladu s priporočili NIJZ omejeno. Pravočasno si jih lahko za prvo predvajanje, 16. junija, zagotovite na info točki ALEJE, kjer bodo vstopnice na voljo od danes, 11. 6., od 14. ure dalje. Vsak obiskovalec lahko na info točki prevzame največ 2 vstopnici. V primeru, da vstopnice ne dobite, pa lahko svojo srečo vseeno poskusite pred začetkom predstave.

PROGRAM PROEKCIJ IN FILMI, KI SI JIH BOSTE LAHKO OGLEDALI:
16. junij – Hitri in drzni 9. ob 20:30

23. junij – Varuj mi ženo. ob 20:30

30. junij – Krudovi: Nova doba. ob 20:30

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s