V kinematografe 22. julija 2021 prihaja Hollywoodska prevara

Ljubljan, 17. julija 2021 – To poletje bo v znamenju pravega prikaza zakulisja snemanja filmov v Hollywoodu, saj v kriminalni komediji z naslovom Hollywoodska prevara tri velike filmske legende – oskarjevci Robert de Niro, Morgan Freeman in Tommy Lee Jones – prikažejo, kako se lahko, kljub drugačnim načrtom, posname izjemna uspešnica, kakšen vpliv ima pri tem mafija in kakšne so razmere v filmski industriji.

Kriminalno komedijo je režiral George Gallo, ki je skupaj s Joshem Posnerjem tudi napisal scenarij. Poleg odličnih imen – de Niro, Freeman in Jones – v komediji zaigrajo še Zach Braff, Kate Katzman in Emile Hirsch, ki nas bodo popeljali na zabavno potovanje v Hollywood.

O ZGODBI: Producent Max Barber (Robert De Niro) je po svojih številnih filmskih polomijah do vratu zadolžen pri mafijskemu šefu Reggieju Fontaineju (Morgan Freeman). Ker je ogroženo njegovo življenje, se Max odloči, da bo produciral nov film, med snemanjem pa ubil glavnega kaskaderja in pobral visoko zavarovalníno. Ko v film zvabi ostarelo zvezdo Dukea Montano (Tommy Lee Jones), ne pričakuje, da bo starega pijanca kamera znova oživela. Ker Dukea ne uspe ubiti med izvajanjem preprostega prizora, ga Max postavlja v vedno nevarnejše situacije. In ko Duke preživi eno kaskadersko akcijo za drugo, se zdi, da bo Max posnel najboljši film v svoji karieri. Komedija je posneta po istoimenskem filmu iz leta 1982, ki ga je režiral Harry Hurwitz.

IGRALSKA ZASEDBA: Robert de Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Zach Braff, Kate Katzman in Emile Hirsch

REŽIJA: George Gallo

SCENARIJ: George Gallo, Josh Posner

PRODUCENTI: Richard Salvatore, David E. Ornston, Patrick Hibler, Julie Lott Gallo, Joy Sirott Hurwitz, Phil Kim

Hollywoodska prevara na redni spored v kinematografe prihaja 22. julija 2021, so še sporočili iz Karantanija Cinemas./LN/Foto: press Karantanija Cinemas

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s