Letos Volkswagen – Ljubljanski maraton bo!

Ljubljana, 8. oktober 2021 – Prireditelji Volkswagen Ljubljanskega maratona, ki bo letos »star« 25 let, sporočajo, da maraton bo, in sicer 24. oktobra. Vsi, ki se ga želite udeležiti, lahko izvesta na povezavi INFO ZA TEKAČE, kjer je vse, kar je pomembno za vaše sodelovanje.

Letošnje novosti! – Organizatorji sporočajo, da sobotnega dela prireditve letos ne bo:

– namesto Lumpi teka in šolskih tekov je nastal Maratonski izziv za vrtce in šole;

– poleg tega se bo do konca oktobra odvijal Rožnati maraton z dobrodelno noto;

– prijavite pa se lahko tudi na Virtualni Volkswagen Ljubljanski maraton.

– Sejem tečem letos ne bo potekal na Gospodarskem razstavišču, ampak na Trgu republike.

Rožnati maraton – »Letos tečemo v rožnati«! Ta slogan sporoča , da lahko pretečete 10, 21 ali 42 km po uradni trasi Volkswagen Ljubljanskega maratona kadarkoli v rožnatem oktobru. Na trasi vas bodo cel oktober spremljala obeležja, rožnate kilometrske označbe, ki vodijo do cilja. TIMING Ljubljana, bo skupaj s sponzorji Volkswagen Ljubljanskega maratona za vsakega prijavljenega tekača na Rožnati maraton, ki bo odtekel eno izmed tras, doniral 1 EUR v sklad Europe Donne. Pripravili pa so tudi posebno spominsko tekaško majico Rožnati maraton, ki jo prejme vsak, ki nakaže minimalno 5 eur. Vsa tako zbrana sredstva pa bodo predali Europi Donni.

A imate že vse, kar potrebujete za letošnji maraton? Vse kar potrebujete za največji slovenski tekaški dogodek leta, če seveda tega še nimate, lahko najdete tudi v spletni trgovini INTERSPORT Slovenija, kjer lahko med 5. in 10. oktobrom unovčite 20-odstotni popust za tekaška oblačila in obutev po rednih cenah. Za unovčitev popusta vnesite le promocijsko kodo LJMARATON-2O.

Popust velja od 5. 10. do 10. 10. 2021 za tekaška oblačila in obutev po rednih cenah v zalogi spletne prodajalne INTERSPORT. Popust pa ne velja za izdelke, katerih cene so že znižane.

Torej zdaj veste! Vse dodatne podrobnosti za udeležence Volkswagen 25. Ljubljanskega maratona pa so na voljo na aktivnih povezavah, kjer so opredeljene vse pomembnejše podrobnosti./LN/Foto: press prireditelj

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s