Le še 99 dni do Planice 2023

Planica, 14. november 2022 – Eno največjih športnih tekmovanj v Sloveniji naslednje leto bo svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju v Planici. Tekmovanje se bo začelo 21. februarja 2023, kar pomeni, da je danes do začetka le še 99 dni.

Velja vedeti, da so dnevne vstopnice za zimski spektakel v Planici že na voljo na prodajnih mestih. Cene vstopnic pa se gibljejo od 15 EUR do 64 EUR za stojišča. Navijači, ki jih organizatorji pričakujejo v velikem številu, bodo lahko spremljali najmanj dve tekmi na dan, bogat glasbeni program in številni dogodke na različnih prizoriščih. Spektakel bodo tudi podelitve odličij v Planica Nordijskem parku v Kranjski Gori, na t.i. Medal plaza, kjer bo 21. februarja 2023 potekala tudi otvoritvena slovesnost.

OK Planica je skupaj z Mednarodno smučarsko zvezo skrbno oblikoval program svetovnega prvenstva. Obisk tekmovalnega dne je zastavljen tako, da si obiskovalci v enem dnevu lahko ogledajo več športnih disciplin, tudi med tednom ne bodo prikrajšani za športne užitke.

Torej, svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju 2023 bo 55. svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju, ki bo potekalo med 22. februarjem in 5. marcem 2023 v Planici, ki ga prvič gosti Slovenija, bo zagotovo prestižni športni dogodek, ki ga ne velja zamuditi./J.T./Uradni logo – press: Planice 2023

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s