Ruska dača za plačilo za 12 evrov ponuja prigrizek, pijačo in pogovor s predsednico DZ Urško Klančar Zupančič

Ljubljana, 8. marec 2023 – Iz Ruske dače sporočajo, da ne bo pomote, ne ene od onih iz Rusije, ampak iz slovenske, in sicer tiste, ki je v lasti moža predsednice države, no nekoliko je tudi njena, sporočajo, da ste 10. marca ob 19. uri vabljeni v Gameljne (tam se Ruska dača nahaja), kjer vam bodo ob plačilu kotizacije v vrednosti 12 evrov ponudili prigrizek in pijačo ter pogovor s predsednico DZ Urško Klakočar Zupančič.

Prav ste prebrali! V povabilu za prijavo na omenjen pogovor s predsednico DZ Urško Klakočar dobesedno piše tako: “Pogovorna Ruska dača – Urška Klakočar Zupančič, predsednica Državnega zbora, petek, 10. marec ob 19.00. Prva predsednica Državnega zbora, magistrica prava, ki piše doktorat, nekdanja sodnica, pisateljica, mati. Ženska, ki postavlja nove standarde politične komunikacije, ki je topla, čustvena in vendar hudimano odločna. Večer bo prekratek, o tem ne dvomimo. Bo pa nedvomno vroč. Pogovor bo vodil dr. Aleš Musar. Konzumacija 12 evrov vključuje prigrizek in pijačo. Naročilo konzumacije: 068 646 148 ali na info@ruska-daca.si”

Torej, zdaj veste, česa boste deležni za 12 evrov v Ruski dači, 10. marca ob 19. uri, če se boste seveda prijavili, na njihove zgoraj objavljane, kontaktne povezave./J.Temlin/Foto: arhiv LNovice/

Leave a Reply