Podjetje Skaza v kategoriji kompostnikov zmagalo na testu Testvinnarna.se s svojim kompostnikom

Velenje, 13. marec 2023 – Iz družbe Plastika Skaza iz Velenja sporočajo, da jim je uspelo zmagati na testu Testvinnarna.se, je najhitreje rastoče spletno mesto na Švedskem, ki izbira najboljše izdelke v različnih kategorijah, v tem, primeru tudi kompostnike različnih proizvajalcev.

Po dolgoročnih testih so določili zmagovalca, in sicer ponudnika Bokashi Organko Essential – podjetja Plastika Skaza, ki proizvajamo trajnostne izdelke iz recikliranih materialov in uvaja inovativne okolju prijazne rešitve, s katerimi zmanjšujemo ogljični odtis.

Kompostnik družbe Skaza je narejen iz 85 odstotkov popotrošniške plastike. Za njegovo distribucijo na Švedskem trgu skrbi Bokashi Sweden, dolgoletni partner velenjskega družinskega podjetja s 45-letno tradicijo.

Pri podjetju Skaza tudi s tovrstnimi nagradami utrjujejo položaj vodilnega slovenskega podjetja v razvoju trajnostnih rešitev in izdelkov iz plastike. Poleg svoje pa krepijo tudi konkurenčnost slovenskega gospodarstva.

Po razglasitvi testa je Niko Medved, pomoč direktorja Skaze, dejal, da poudaril, da so pri uresničevanju svojega poslanstva lahko uspešni zaradi odgovornih potrošnikov, ki z uporabo kompostnikov Bokashi Organko prispevajo k zmanjševanju bioloških odpadkov, ustvarjajo kakovsitno osnovo za kompost, tekočino za zalivanje rastlin in ekološko čistilo za cevi./LN/Foto: press Skaza/

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s