Kje je bil Luka Mesec ob Šarčevi predstavitvi “izmišljotinke” antičnega monologa

Potem, ko je sinoči predsednik vlade Marjan Šarec novinarski kolegici Tanji Godec iz RTV Slovenija v svoji pisarni na “široko in dolgo” razlagal, kaj je njegova vlada postorila v svojem prvem letu vladanja, so te “velike” dosežke z odprtimi usti v studiu TV Slovenija spremljali predstavniki opozicije, in sicer Anže Logar (SDS), Matej Tonin (NSi) in Zmago Jelinčič (SNS).

No, in ko je bilo posnetka Šarčeve “izmišljotinke” antičnega monologa konec, so se glodanja Šarčevih (ne)dosežkov lotili opozicijski predstavniki. Ob tem velja dodati, da je kot vselej doslej SDS poslal na prvo bojno črto dr. Anžeta Logarja, ker kot kaže predsednik SDS obramboslovec Janez Janša ali ni imel časa ali pa mu je bilo izpod časti sedeti s Toninom in Jelinčičem.

Da opozicijski predstavniki niso »šparali« Šarčeve izmišljotinke antičnega monologa, je jasno. A bolj zanimivo je to, da je Šarec med koalicijske partnerje uvrstil SD, SMC, SAB in DeSuS, ne pa Levice, ki jo omenja le kot »potrebo« za stabilizacijo njegovega majavega premierskega stolčka.

Levica, ki je na eni strani »pogodbena« stranka vlade, po drugi pa opozicijska stranka o opravljenem delu vlade prvo leto ni rekla nobene.

Po svoje je to logično, saj ne bi bilo normalno, da na desni strani ob Šarcu sedi Luka Mesec, ko ta razlaga kaj vse je s » svojo« vlado storil za državljane in razvoj države. No, na drugi strani pa bi bilo tudi nenormalno to, da bi Luka Mesec sedel med opozicijskimi strankami ter kritiziral nedosežke Šarčeve vlade.

Torej! Sinoči je Levica jasno pokazala, da mora biti Šarec priden, če želi vladati in opozicija tiho, ker Levica z njimi tako in tako nima nič skupnega.

In kje je bil Luka Mesec? Doma je poslušal in gledal nastop gospoda Šarca, ki še vedno misli, da je na igralskem odru in ne nosilec vodenja države, saj je bila večina njegovih odgovorov takšna, kot da bi nastopal v lastni izmišljotinki antičnega monologa. Znano je, da te drame prikazujejo dogodke tik pred katastrofo, v tem času pa se razkrije tudi preteklost, ki je pripeljala do teh dogodkov. In čas bo pokazal, da je tem dogodkom svoje dopolnilo »izmišljotinke« Šarčevega antičnega monologa dodala tudi Levica. In, kdo bo to plačal? Ni vam potrebno ugibati!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s