Kino Bežigrad za šest poletnih avgustovskih večerov seli v Vodno mesto Atlantis

Ljubljana, 13. avgust 2021 – Kot so sporočili iz Kina Bežigrad ta za šest poletnih avgustovskih večerov svoje veliko platno in filmski projektor iz parkirišča Centra Vič seli v Vodno mesto Atlantis. V okviru PIKNIK KINA si bo v Vodno mesto Atlantis (BTC) pod milim nebom moč ogledati šest filmskih uspešnic poletja 2021.

Filmom se bo moč prepustiti iz udobja ležalnikov, odej in blazin, ki jih obiskovalci lahko prinesejo s seboj, ali pa si jih za simbolično ceno sposodijo kar na prizorišču dogajanja. Kino Bežigrad bo v sedaj že ustaljenem stilu PIKNIK KINA poskrbel tudi za pristno piknik doživetje, saj si bo na prizorišču moč privoščiti tudi kaj za pod zob iz njihove kulinarične ponudbe.

Obiskovalci bodo lahko že prihodnji četrtek, 19. avgusta, sledili odštekani zgodbi psihopatke Harley Quinn in ostalih prestopnikov, ki si bodo v akcijski komediji Odred odpisanih: Nova misija na smrt prizadevali rešiti svet. V petek, 20. avgusta, sledi svetovno znana dirkaška akcija Hitri in drzni 9, v soboto, 21. avgusta, pa bodo na svoj račun prišli tudi najmlajši ljubitelji kina. Odvila se bo namreč  premiera risane animacije Mali šef: Družinski posli, ki je že s prvim delom požela velik uspeh. Večer po premieri se bo trenutna košarkarska evforija še okrepila, saj bo 22. avgusta na velikem platnu v sinhronizirani različici filma Space Jam: Nova legenda s svojimi košarkarskimi triki kraljeval kralj James. V ponedeljek, 23. avgusta, bo na ogled akcijska komedija Glavni junak z Ryanom Reynoldsom v glavni vlogi, ki bo spoznal, da je stranski lik v svetovni znani video igri Free City. PIKNIK KINO v Vodnem mestu Atlantis bo v torek, 24. avgusta sklenila Črna vdova, ki bo zadovoljila še vse Marvelove fanatike.

PROGRAM PIKNIK KINO: VODNO MESTO ATLANTIS

19. avgust ob 20.30 – Odred odpisanih: Nova misija

20. avgust ob 20.30 – Hitri in drzni 9

21. avgust ob 20.30  – Mali šef: Družinski posli (program z Otroško akademijo od 19.00 dalje)

22. avgust ob 20.30 – Space Jam: Nova legenda

23. avgust ob 20.30 – Glavni junak

24. avgust ob 20.30 – Črna vdova

Nakup vstopnic na http://www.kino-bezigrad.si, na blagajni Kina Bežigrad in Vodnega mesta Atlantis ter 1 uro pred projekcijo na lokaciji. Nakup kombiniranih vstopnic – triurno kopanje in PIKNIK KINO vstopnica skupaj za 11 € na blagajni Kina Bežigrad in Vodnega mesta Atlantis ter 1 uro pred projekcijo na lokaciji./LN/Foto: press KB/

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s