Ljubljana bo dobila posebno posredovalnico rabljenih predmetov

Ljubljan, 19. decembra 2022 – Danes, 19. decembra, bo Ljubljana na Poljanski cesti 14 dobila posebno posredovalnico rabljenih predmetov. Gre za poslovalnico, ki bo delovala, ki bo delovala okviru Društva Kralji ulice.

Namen te posebne posredovalnice je zagotavljati priložnost in dati novo možnost ljudi iz različnih družbenih skupin, ki so v svojem življenju iz različnih razlogov pristali na ulici, oziroma pristali del obrobne skupine naših sodržavljanov.

V posredovalnici rabljenih predmetov bodo kupci lahko kupili porcelan, keramiko, knjige, igrače, nakit, slike, manjše gospodinjske aparate in še marsikaj zanimivega. Z nakupom le-teh pa bodo kupci s temi nakupi zagotavljali podporo projektu, ki želi prispevati in zagotoviti oblikovanje nove socialne ekonomije v Sloveniji in omogočiti zaposlovanje najbolj izključenim posameznikom iz naše družbe – brezdomkam in brezdomcem.

Predmeti v posredovalnici rabljenih predmetov, vsi so še uporabni, se bodo prodajali po nizkih cenah, ves izkupiček pa bo, kot že zapisano, namenjen vključevanju in zaposlovanju brezdomnih ter nadaljnjemu razvoju projekta Kralji ulice. 

Poslovalnica rabljenih predmetov, na Poljski cesti 14, bo odprta med 11. in 18. uro, ob ponedeljkih, sredah in petkih. 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s