Vse nared za 17. dm tek za ženske ob 30. obletnici dm Slovenija; Druženje bodo popestrili Čuki in Helena Blagne

Ljubljana, 14. maj 2023 – V soboto, 27. maja, da bo v parku Tivoli na že 17. dm teku za ženske zopet poskrbljeno za odličen spremljevalni program.

Ker je dm tek za ženske namenjen tudi druženju in sklepanju novih prijateljstev, so v dm Slovenija ponovno poskrbeli za bogat spremljevalni program. Skupina Čuki že vrsto let spodbuja dekleta na teku , ob 30. rojstnem dnevu dm Slovenija pa bo dodatno žensko energijo dogodku zagotovo prinesla izjemna Helena Blagne.  

Celotno glasbeno dogajanje je brezplačno na voljo tudi tistim, ki niso največji privrženci teka, si pa želijo tekačice spodbujati in biti del edinstvenega dogodka. Poskrbljeno bo za obilico zabave, kot se za 30. rojstni dan tudi spodobi. In kot vsako leto – znanih obrazov na dm teku za ženske ne bo malo!

Prijave so že v teku

Prijave na letošnji dm tek za ženske so možne do 20. maja, do 12. ure. Kot običajno lahko izbirate  med krajšo progo na 5 kilometrov in daljšo na 10 kilometrov. Poskrbljeno bo tudi za najmlajše tekače – brezplačni Oskarjev tek je namenjen vsem otrokom od 2. do 12. leta starosti.

Kot so sporočili organizatorji je več informacij za tekačice na voljo na spletni strani www.tekzazenske.si in v vseh dm prodajalnah po Sloveniji.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s